• Mr Anderson
    21.8k
    Jel debeli Brodic spreman
    — KtcGoat

80%
    Crusades

Nek otrči danas 20 krugova da dođe do 90%.

P.S. Nisam platio autorska prava na foru.
  • skener
    9.4k
    Mario Kovačević je u petak na medijskoj konferenciji najavio utakmicu, a prvo ga je dočekalo pitanje o prijelaznom roku:

- Jako sam zadovoljan s novim igračima, idemo još jače nego dosad. Dinamo zahtijeva takvu konkurenciju, igramo na tri fronta i imamo puno utakmica. Vjerujem da će se svi pokazati kao pojačanja. Kotarski je najbliže nastupu od njih, koristit ćemo sigurno i ostala pojačanja tijekom utakmice.

Je li i Ivanušec jedna od opcija za krilnu poziciju? Iako se proteklih dana češće govori da će konkurirati za ulogu “osmice”.

- Razmišljamo da ga koristimo u sredini. Znamo da može igrati lijevo i desno, neće biti problema ako ćemo ga koristiti na tim pozicijama - zaključio je Kovačević.
  • Matija1711
    41
    Po meni je Ivanusec idealno lijevo ali vjerovatno ga guraju na osmicu kad zajc nije u formi,kakav sastav ocekujete protiv gorice,hoce li mozda Nsoki debitirati?
  • Mr Anderson
    21.8k
    kakav sastav ocekujete protiv gorice,hoce li mozda Nsoki debitirati?Matija1711

Sastava će biti kako trener odredi, a Nsoki će možda debitirati. A možda i neće.
  • Mi smo uz tebe
    176
    Naravno kao što je i većina nas pretpostavila samo će Kotarski startat od novih igrača
  • vjeko1701
    29.2k
    Jesi ti na jednom drugom mjestu GvardiolFan00?
  • Masto
    2.2k
    a ni to nije sigurno barem kako piše u članku
    A golman nam najviše i treba i najmanji rizik za rotaciju s obzirom na golmane kakve imamo
  • vjeko1701
    29.2k
    Podsjećaš na njega
  • Roky
    204
    Novinari na presici su malo jaci...
  • Netkos
    222
    Zašto? Bila su ok pitanja; tko će od pridošlica debitirati sutra, jesmo li tanki na desnom boku, što je s krilima do sada nisu se nametnuli... O tome se uglavnom i ovdje raspravlja
  • ElDorado
    14.1k
    Imamo još jedan trening
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url