• Omake
    21k
    da nije došao Kravtsov, legao bi nam kao budali šamar
  • Sajla
    23.7k
    "Moji vole Hajduk, ja navijam za Varaždin"

Canjuga tako ima zanimljive poveznice s oba najveća hrvatska kluba. Kao dječak bio je na probi u Hajduku, Kovačević mu je dao seniorski debi, a danas vodi Dinamo. Pitali smo ga i za koga se navija u njegovoj obitelji.

"Moji doma vole gledati Hajduk, a mami je svejedno. Njoj je jedino bitno da sam ja zdrav i sretan. A ja? Ja navijam za Varaždin."

Sa Šotičekom se čuje svaki dan

Posebna priča iz Lokomotive njegovo je prijateljstvo s Marinom Šotičekom, današnjim igračem Hajduka. Bili su cimeri, a zajedno su igrali još u juniorskoj momčadi Lokomotive. "Čujemo se svaki dan. Drago mi je da se vratio u HNL, da ga mogu više vidjeti", kaže Canjuga.

Na pitanje je li ga Šotiček već pokušao nagovoriti da mu se jednog dana pridruži u Hajduku, rekao je: "Nismo se baš dotakli te teme, ali on je stvarno strašan igrač i volio bih kad-tad ponovno zaigrati s njim. Samo ne znam gdje bi to moglo biti."
  • Thor
    3.9k
    Kakvo zicanje uzas! :roll:
  • Ličani1986
    1.4k
    Kaj vele insajderi, ide li taj Vargas nama ili njima?
  • Droljo
    31.7k
    Cmizdravci cmizdravimali M

A kad si ti postal dežurni cinik?
  • mali M
    10.4k
    ma to im samo pošaljem puse i pozdrave.. inače nemam vremena za čitati te biblijske zapise od 94 stranice o Hajduku, ali kako ležim ko (ozljeđena) krava dao sam si benefite čitanja pa me prehitilo koliko mogu ljudi cmizdrati... o Hajduku... na Dinamovom forumu...
    Šta ti sad oćeš od mene?? :lol:
  • Ijayi Atiemwen
    6.4k
    Kaj vele insajderi, ide li taj Vargas nama ili njima?Ličani1986

Nikome
  • NORTE
    27k
    ovdje leži razlog prodaje Omerovića i JurišićaDzoni

RIP Orbanovom mađarskom Osijeku.
    Ovo vjerojatno znači prodaju kluba, kao i rasprodaju igrača u ovoj sezoni.
    Btw prvi su trenutno na tablici.
  • KtcGoat
    7.6k
    A taman su se poceli kurcit
  • Crni86
    24.1k
    M. Cabraja u lokomotivi
  • Krizy
    75.9k
    Rudeš doveo Tarabu iz Istre, mladog veznjaka Diabatea iz Samsunspora, a spominje se i potpis Lovrena.

Kad bi doveli još dva-tri igrača bilo bi tu svega.
    Neka ove sezone ispadne Gorica, a sljedeće Rudeš :grin:
  • Omake
    21k
    meni je Slaven glavni favorit u ovom trenutku. Volio bih da Gorica izleti, ali Slaven mi je kritičan.
  • rokikaciga
    17.9k
    Gorica barem ima obrise prvoligaskih igraca. Belupo ima mozda 3-4 prvoligaska igraca. Ali Cabraja je to, 10x bolji trener od Carevica i ovo mu je specijalitet. Jos ako dovede 2-3 svoja pulena bit ce grcevita borba
  • Omake
    21k
    Meni Lokomotiva igra gore od Gorice, ali su dosad imali dosta sreće s rezultatima. Osim ako im se ne dogodi lanjski Osijek, mislim da će Gorica do 35+ bodova. Slaven i Rudeš mi djeluju kao da je 25 bodova vrhunski uspjeh.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.