wolfgang14
Pa rusa još mogu zamisliti, Kotarski također sigurno, ali ova dvojica su došla 2 - 3 dana prije utakmice, pa nismo mi cirkuski klub da uđu s ulice u prvu ekipu. Ivanušec je prošao pripreme, sigurno je u dobroj formi i vjerujem da će ožda dobiti 20ak minuta, Almena ne znam kako diše, u kakvom je stanju pa tu ne mislim da će biti išta za Goricu. Nsokija bih volio barem 15 minuta vidjet kako leti po terenu i kako je izvrstan. — Paggini
Fan
ali ova dvojica su došla 2 - 3 dana prije utakmice, pa nismo mi cirkuski klub da uđu s ulice u prvu ekipu. — Paggini
Mr Anderson
Ne znam jel smijem reć da bi volio vidjeti Nsokija ili to znači da navijam za pojedince a ne za dinamo? I znači li to da mrzim dinamo? Siguran sam da će se neko naći da mi objasni — wolfgang14
wolfgang14
ima negdje neki tečaj za prepoznavanje ironije i sarkazma? vidim da se ljudi dosta često upecaju — Sajla
Paggini
Guimaraes je za Arsenal potpisao tjedan dana prije nego je zaigrao u prvoj protiv Cityja, top 5 kluba svijeta, a Ivanušec, za kojeg se btw piše da je prošao uredno pripreme i u natjecateljskoj je formi, ne bi mogao zaigrati za Dinamo protiv Gorice. — Fan
hardek
Fan
Makedonion
Mr Anderson
Mr Anderson
pa ne bih ni ja nekog poput Nsokija ili Danija koji su prinove, a ne pojačanja npr., al Ivanušec, a ni Almena realno, ne trebaju posebnu prilagodbu na ligu, a vjerujem da bi se čak i nakon 2 treninga uklopili i lagano rasturili protiv možda i najslabije ekipe prvenstva (u kojoj je i Rudeš). — Fan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.