• rokikaciga
    17.8k
    Sva tri su razliciti tipovi krila. I po svemu sudeci Almena bi najvise odgovarao trenutnom Dinamovom rosteru, a puno mu pomaze i to da se Lisica raspao ove sezone i ne lici na sebe
  • Majki2111
    4.2k
    Moj dojam samo. Nemam brojke.
  • veselko tenžera
    8.8k
    Možda nije došao ozljeđen, ali rođen je u mjestu koje se zove L‘Hospitalet tako da ćemo mu priznati da ima sve uvjete za ovaj prijelazni rok.

Sretno dečko, očekujemo dosta!
  • Keyser Soze
    20.8k
    Izbrisao instagram
  • don
    21.5k
    motivacija više za njega. A i za nas.
  • Orc123
    17k
    Jel to normalno za ime Boga? Jel su ti ljudi cisti i pri sebi?
  • Thor
    3.9k
    znamo da nisu i da nije bolest samo ono kaj boli :wink:
  • fakin
    6k
    Svaki put kad pomalo izgubimo motivaciju na tovare koliko su ocajni oni nam daju novi razlog da se nabrijemo na njih.
    Radi kretena poput ante iz solina, jure iz omisa i duje iz kastela Almena je morao izbrisati Instagram profil jer vjerojatno vise nije mogao gledati i citati uvrede koje su mu maloumnici slali.
    Jedva čekam 10.10., pun kavez i slavlje nova tri boda usred titove "ljepotice"
  • Gradina
    396
    Meni je momka jako žao, nikad ružnu riječ nije uputia prema nikome
    Ali neka je njemu i svima ostalima ovo pouka, sa stokon ne triba upuštat u nikakav posao
  • ksapi
    8.8k

Izgubit motivaciju za tovare mozemo kad se more pretvori u pivu
  • Droljo
    31.7k
    rođen je u mjestu koje se zove L‘Hospitaletveselko tenžera

Baš gledam jel kolega ime bolnice gdje je rođen stavio ili grad :lol:
  • bazooka93
    320
    od svih stranih placenika mislim da su spanjolski najbolji tehnicko takticki. Sad imamo 3 u kadru sva 3 prosli La Masijinu skolu). U europskom i svjetskom takodjer dominiraju igraci iz te skole.
    BTW sinoc sam poslusao proljeve od hajduckog podcasta iza pjace. Koji su to bili hvalospjevi za Almenu (citaj s splitskin naglaskom) tipa igrao s Gavijem, Savinho mu zamjena itd.
    Decko ima pedigre i potencijal ali spletom okolnosti mu je karijera otisla krivim putem jos ima vremena da se digne nema neke teske ozljede iza sebe
  • DZG90
    422
    Vratio Instagram
  • Guinness
    3.4k
    Je li ovo prvi igrač nakon Rubena Lime što je igrao za tovare pa onda prešao kod nas kasnije?

Ne računajući tu Brkljače i takve klince.
  • Crusades
    25.8k
    Jel Franko Andrijašević bio poslije Lime?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet