• ShanKu
    2.3k
    :chin: kakav zajeb

Screenshot-20260902-212045-Instagram.jpg

Edit: ispravili su
  • Mali Zeus
    22k
    pa kaj, samo sam potvrdio tvoje teze. Nismo pošteno pojačanje doveli, ali je zato igrač koji ne igra od veljače top, top pojacanje. Jedino me razočaralo da nisi napisao Almenalo da pojačaš dojam.
  • Kristijan992
    819
    Isti taj bosanski portal koji je danas prvi objavio da Barjaktarević ide tovarima je prvi napisao da u utorak (jučer) stiže u Dinamo na potpis hahahha, ohladite malo
  • CerealKiller
    811
    S obzirom na njihove panjeve za njih je top
  • crophantom
    7.3k
    Iako ja sam podijeljenog mišljenja oko ovog roka, za razliku od tebe :grimace:rakurs
    E pa zato sam ja vec izvadio škare dok Sajla nije javio da jednostavno mozemo vratiti godisnje :sweat:
  • ElDorado
    14.1k
    Možemo i žetone?
  • hanibal
    192
    da su doveli igrače doveli su, ali to je sve kratkoročno, pa Hajduk je uzeo kredit od 8 mil za kratkoročne obaveze uz kamatu od 17 % od spanjolske banke...... sve su to igrači na posudbi........od KEL nema tu nekog novca, od igrača koji su to ostali a imaju tržišnu vrijednost su Silić i Hrgović.... dugoročno je to jako rizično........ vibe Lukša Jakobušić
  • Paggini
    97.9k
    Mislim da je samo činjenica da se Barjaktarevića povezuje s hajdukom dovoljna da kažemo da su imali bolji prijelazni rok
  • Mali Zeus
    22k
    Meni su oni zvučali bolje prošle godine s Rebićem, Almenom, Šegom. Naravno za Rebića se isto pričalo ako to i to se dogodi da je najbolje krilo lige.. slično je i s nekim pojačanjima sada.

Ali sori pardon upitnici su samo kod nas!
  • modri-kibic
    2.1k
    Godišnje ulaznice možete ispisati u subotu, 5. rujna od 11 do 16 sati.
    Od 16 sati do početka utakmice možete ih predati na drugom prozoru karatane, zajedno sa članskom iskaznicom i tako izraziti svoj protest zbog katastrofalno odrađenog prijelaznog roka.
    Sajla

Možete slobodno prepisati dvije na mene :wink:
  • Zagreb1992
    3.8k
    Carlos Martin im je potpisao
  • DZG90
    413
    Nisu se javili u PSV i to će ipak morati.
  • Mr Anderson
    21.8k
    S obzirom na njihove panjeveCerealKiller

Boli me penis za njih
  • Dzoni
    8k
    Vijest da Bajraktarević dolazi u Hajduk su objavili samo delulu Bih mediji i još jedan lik koji je to prepisao od njih. Tako da, možete odahnuti
  • Nine9
    391
    Nek kupuju za svoje pare kog god žele, ko im j mater
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention