• NORTE
    26.9k
    Svaki put kad vi mene razjebete ja dodam gas i ne dovodimo golmana Fenera nego golmana Barcelone.
  • skener
    9.3k
    Hvala vam na prekrasnih pola godine! Bilo je posebno vratiti se doma, ponovno obući Dinamov dres i još jednom osjetiti ono što Dinamo čini posebnim. Zajedno s vama vratiti duplu krunu u Zagreb nešto je što ću zauvijek nositi u svom srcu.

Hvala svim suigračima, trenerima, djelatnicima kluba i naravno vama navijačima na podršci, ljubavi i svakom trenutku koji smo zajedno proživjeli. 310 utakmica i 14 trofeja za mene nisu samo brojke. Oni predstavljaju godine ponosa, emocija, borbe i časti da nosim dres Dinama.

Dinamu od srca želim sve najbolje u nastavku sezone i vjerujem da ćemo se još puno puta veseliti novim pobjedama i trofejima. Vaš broj 40".
  • ElDorado
    14.1k
    Trla baba lan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.