• Kristijan992
    819
    Ma to je priča kao da mi dovodimo onog Meksikanca za 15 milja... Još ljudi napišu da će ovih dana obaviti lječnički - da, sigurno pored Konferencijske dolazi igrati samo protiv Rudeša i Gorice
  • Mali Zeus
    22k
    U par dana smo došli od tog da će biti peti ili osmi do tog da imaju bolju momčad.
  • DiddyGuela
    6.8k

Strah ili nesto drugo...

Mi trebamo gledati samo sebe i kako biti bolji svakog dana. Ovaj nas prijelazni rok na neki nacin i dalje ostavlja dojam kao da se islo preziheraski. Kotarski, Ivanusec... oni su tu trebali biti prije Vikinga. Ocito se moze ali se uslo preziheraski.
  • OsamŠest
    8.3k
    Kaj onda Anđelo Šutalo, kao najtalentiraniji igrač lige, završava na klupi?
  • Hnlovac
    7.8k
    Psihoza na zoni kao i inače, dobro je. Čekam komentare u slučaju da dođu na +1 20 kola do kraja
  • Dudu 9
    1.1k

Klasika kod njih, žive od danas do sutra, priča o stabilizaciji padne u vodu čim se dočepaju malo para, onda se ponašaju ko Vuco u noćnoj mori.

S tim da im ovaj prijelazni rok ne papiru ne izgleda loše, ali svi znamo kako će to na kraju završiti.
  • Ivanmtk
    2k
    ide u B momčad, ali ovaj puta u 3 NL jug, u rodni Metković na gostovanje
  • Ivdzo11
    10.9k
    Osijek prodao Jakupovica u Vitoriju Guimares
  • Boycie
    4.3k
    Majkuti pa dosli su im Rakitic i Perisic pa je bila livada. Kakva histerija...
  • Pacho
    20.5k
    Ako i dodu svi navedeni, onda zapravo ne treba ocekivati da orjuna dobro izgleda do Travnja-Svibnja ako je vjerovati onim opravdanjima koja su se koristila za naseg stratega? Jer nova ekipa uz odlazak dojucerasnjih nositelja i dolazak hrpe novih igraca, a znamo da to nije lako :smile:
  • Jos-Optimus
    13.1k
    I da i ne, po onome što ja znam se išlo na neke igrače, ali nije prošlo + ozljeda Brumada, guz koji smo dobili od Peretza i Livija, a Boban ne želi kockati i to je ok, naučio je lekciju s Livakovićem, a dugoročno ćemo imati ogroman potencijal u ekipi. Ovo bi se moglo ispostaviti kao najbolji prijelazni rok unazad x godina, samo malo strpljenja. A Hajdukom se ne zamaram, mislim da ćemo ih tako natamburati da se neće oporaviti do idućeg derbija.
  • FrodoJePurger
    806
    Vrlo vjerojatno je patka, ali i da nije, ljudi moji čemu strah.
    Koga boli briga, to je hajdug, moramo ih pobijediti i da su real madrid. Pristup je sve, ako se uigramo i imamo pravi stav sve ostalo padne u vodu.
    Povjerenje u Dinamo i biti uz njega.
  • Jaro
    12.6k
    Kakva razina histerije ovdje vlada...
  • Mali Zeus
    22k
    tako je, opekli smo se s Livijem koji je bio izvor problema plus par pehova, kratkoročno je ispalo loše, ali dugoročno bi moglo biti jako dobro.
  • FrodoJePurger
    806
    više formuaša želi da hajduk propadne nego da Dinamo uspije, pretvaramo se u njih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet