• Droljo
    31.6k
    Ovaj solinski debil zaboravlja da almena 10.10. ne dolazi sam...
    :brow:
  • DerHerrKool
    1.8k

Daj radije skopiraj tu taj dio koji je interesantan da nenabijamo klikove bezeveze
  • chago13
    351
    evo materijala za dobar video predstavljanja Almene
  • ElDorado
    14.1k
    "I na tome bi i ostalo da mladi Španjolac nije povukao jedan potez kojim je uspio prebrisati sve dobro što je glavnina hajdučije o njemu mislila. Sve izgrađeno poštovanje otišlo je u vjetar onog trenutka kada je Almena sa svog Instagram profila obrisao sve slike u dresu Hajduka i sve što s Hajdukom uopće ima veze. Dodatno si je Almena zakopao mulj kad je Splićanima do uma došao prizor u kojemu Almena nakon utakmice protiv Vukovara na kraju prošle sezone plače ispod sjevera. Ma, neka i ide tamo, ispao je g***o, takvi su se komentari dali čuti kroz neformalne razgovore o kraju prijelaznog roka, kad se svake sekunde prati gdje tko odlazi."
  • austrijanac
    13.6k
    Frane tip lika kojeg obje strane mrze.
  • DerHerrKool
    1.8k
    Sve izgrađeno poštovanje otišlo je u vjetar onog trenutka kada je Almena sa svog Instagram profila obrisao sve slike u dresu HajdukaElDorado

Kako je lako ovakve stvari pisati kad te nije briga za drugu stranu priče. Poštovanje ide u oba smjera valja. Dno
  • Mr Anderson
    21.8k
    Znam jednog Maršića koji je baš teški tovarski smrad, od onih najzatucanijih. Ovaj Frane iz SN mu mora biti neki rod.
  • Zg123
    4.5k
    Za ovog ruznog iskomplelsiranog tovara jurisica sam znao da je smece ali pravdat vrijedjanje nekog u komentarima na drustvenim mrezama i to stavljati kao nesto normalno u javni medijski prostor je stvarno next level. Zanima me sta bi napisao da tako nesto netko za njegovog kolegu novinara napise
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.