• Dendle71
    565
    Khalil FayadIvdzo11

Je li to taj kojeg su jucer u poluvremenu predstavili?
  • Krizy
    75.8k
    :lol:
    20260901-114822-1-gif.gif
  • Pacho
    20.4k

Istice se kao zanimljivost da su platili odstetu. Sirotinjo i bogu si teska.
  • Hnlovac
    7.7k
    Jebote pas pa za Istru više nije zanimljivost kad daju 400 000 e za igrača, a ovdje je zanimljivo

Pa ja ne znam postoji li nakaradniji klub u Europi
  • eol12
    1k
    Nadovezao bih se na ponudu za Hurama od Celtica, klub koji odustao od nekih transfera radi toga jer nije upao u LP će ulozit ozbiljan novac u dečka koji odigrao tri ozbiljne utakmice, PR i podizanje cijene klasično
    8,1 milijun navodno sjelo od Pukstasa i Sigura, velik novac za njih, ako je sjelo, ako ti transferi nisu manji kad se podjele menadžerima i slično
  • Paggini
    97.7k
    ako ti transferi nisu manji kad se podjele menadžerima i sličnoeol12

20% Bari, 10% Pusktasu, 10% Siguru i nezz koliko 10-15% menadzerima, pa si racunaj
  • Maki17
    341
    Hajduk nakon prodaje ova dva igrača vrijedi po tm 25.5 milijuna eura. Ne znam kad su bili tako nisko
  • Orc123
    17k
    Ja i dalje stojim kod toga da Garsija radi cuda s obzirom kakvu ekipu ima na raspolaganju. Garsija je meni njihovo najvece oruzje i jedino sto im drzi glavu iznad vode.
  • Georg Koch
    8.2k
    e, a sad kad im dodju Toma Basic, Nikola Moro i Luka Sucic vec smo na cca 45.5 m.
    Respektabilna brojka, uz sve ostale blagodati koje nose njihova prezimena. Prgava familija :sparkle:
  • fakin
    6k
    Ne znam kad je zadnji put Rijeka imala po TMu vrijednije igrace od tovara

Screenshot-2026-09-02-00-40-49-641-com-android-chrome-edit.jpg
  • Roky
    183
    hahaha sta je ovo
bold
italic
underline
strike
code