• vjeko1701
    29k
    Ili nije nikud otišao jer čeka kraj ugovora :grin:
  • Kujtim Shalla
    11.6k
    Ako se neko sjeća onog Osoria iz midtjyllanda, krila ,čileanca , prodali ga maločas u crystal palace za rekord, 28 mil plus 4 mil u bonusima . Bolesno ,a danas platili i doveli umjesto njega nekog 20 godišnjeg Venecuelanca iz los Angelesa za 7,3 mil što.je isto rekordan ulazni transfer u Danskoj. Ja iskreno nisam nikad čuo za njega ,David Martinez jer ne pratim MLS ni mrvicu. Možda @Omake poznaje malog. Čisto da se ne čudimo kad puknemo od nekih Danaca,Norvežana . Jebiga ,kolko para toliko muzike . A sa obzirom na ulog, mi smo još odlični i dobro kemijamo sa ovo malo što imamo
  • rioda
    18.2k

To nam ide na ruku, da sad potpiše negdje na 2-3 godine, onda je opet povratak otežan
  • Dzoni
    7.9k

28mil wow. Ja sam znao da je on dobar i vrijedan, ali ovo su baš bolesne cifre.
  • Ludovic IX
    12.7k
    Belgija, Danska i Norveška su postale dućan za engleze. Belgija ima povijest poslovanja sa njima ali u zadnjij par sezona ovi Skandinavci nas debelo šišaju u iznosima za koje prodaju igrace. Jebiga, ali njihove lige imaju i neki rezultat. Ne jedan vec 3,4 pa i 5 klubova iz lige ima rezultat neki u europi kroz par sezona
  • Omake
    21k
    Martineza ne znam detaljno jer ne pratim igrače preko tri milijuna eura na TM. Ovako po statistici i highlights izgleda kao jako eksplozivan dribler s dobrim šutom. Uložili 25% dobivenog u isti profil
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.