• don
    21.5k
    kako volim jer smo dobili golmana koji će grist i ponašat se kapetanski, a protivnički igrači će ga mrzit.
  • njurci10
    650
    Čuo sam za njega, ali nisam nikad pretio kako brani.
    Išao pogledati Highlightse bogami dobri refleksi, čitam da odlično igra nogom što je u svakom slučaju ogromni plus
    Kao i da ima kikseva, ali koji golman nema?

U svakom slučaju puno sreće u svetom dresu :strong:
  • Droljo
    31.6k
    Dobro nam došel prijatel.
  • Kujtim Shalla
    11.6k
    Dobro nam došao ratniče. Da ti znaš koliko sam ja morao ratovati radi tebe sa smrdljivim danskim huljama po stranicama i skoro pa zanemarivao zonu i čekao vjesti da prenesem ljudima koliko je ozbiljna tvoja ozljeda :lol: Koliko sam te zazivao nemoj da izgubim diplomu ovdje kao što je bio slučaj sa McKeenom:lol:
  • Paggini
    97.7k
    Ušao odmah ujutro na predictor, samo da vidim jel mogu stavit Kotarskog

C2lWbg8.jpeg

@BlueNinja ikono

vince-carter-vince-carter-come-on.gif

Molio sam za ovakva vremena
  • Dudu
    3.5k
    S obzirom da će Livaković bit treći golman u Barci, evo mu prilike da u 2027. ukrade mjesto jedinice u reprezentaciji :smile:
  • BlueNinja
    745
    hvala mom sponzoru Sofi koji održava listu ažurnom i u kasne večernje sate da bi ja imao manje posla :wink:
  • Kujtim Shalla
    11.6k
    Pa neće 3. Čuvar mreže (pa taman se momčad zvala Barcelona) biti jedinica reprezentacije Hrvatske. Nadam se da je to bio svjestan kad je tamo odlazio. Da ,jedan sam od onih koji mu zamjeri što je odbio nas , ugovor na 6 godina i htio duplo veća primanja od Mišića. I ne pušim Spike tipa lova je velika , Barcelona je to, to se ne odbija. Pa zar mu nije bilo dosta grijanja klupe ? Koliko sam znam dobro je i zaradio, i stari mu je pun ko brod , nebo bio gladan kruha da je naplatio ljubav 800 milja i to na 6 godina. Bio bi kod nas ko Zagi . Samo što bi on primao 800 milja a naš Zagiša primi 10ti dio toga i sretan. Hvala ti Zvone što si nam dobro novu jedinicu hrvatske repke
  • Masto
    2.2k
    mislim da ce se liviju trazit posudba il ce postati drugi golman barce, al da ako se kotarski pokaze u dinamu pogotovo u europi bit ce liviju teško zadržati jedinicu gdje god bio il ne bio
  • Efes Pilsen
    16.8k
    Bilic je u prvom mandatu drzao Pletikozu bez obzira na status u klubu. Livakovic dok je zdrav je jedinica reprezentacije, mislim da je to neupitno.
  • Kujtim Shalla
    11.6k
    a bit će zdrav , osim ako na klupi sjedne na ekser
  • Dudu
    3.5k
    Poprilično sam siguran da će Livi biti jedinica do kraja godine, a nakon toga može se ići u razmatranja.
  • Kujtim Shalla
    11.6k
    do sutra i 23.59 može na posudbu ,ako ne ode 3. Golman ,ali Barcelone zlobnici bi rekli
  • ElDorado
    14k
    Kad će mu se tražiti posudba? Danas? Ili ide nazad u Tursku?
  • rokikaciga
    17.7k
    Danas mora otici na posudbu, ili ce ici u zemlje kao Turska koje imaju produzeni prelazni kao i mi. Ili tribina (jer je Ščezni drugi golman).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet