• IvanPerić1945
    388
    Leon Belcar radi drugog žutog/odnosno crveni dobio tri utakmice zabrane. Nmg da vjerujem
  • Dzoni
    7.9k
    Belcar mora da je jebao nekome obitelj u HNSu da im se toliko zamjerio
  • Diavollo094
    298
    Jel ova jadna rijeka može zapucati prema golu
  • Zg123
    4.5k
    Bit ce ovo duga sezona za Rijeku, prosle su se misice ugurali na 4 mjesto i nekvalitetu ostatka lige, ali tesko ce pored Osijeka i Varazdina se ugurati na 4 mjesto ako ne dovedu koje pojacanje
  • Mr Anderson
    21.8k
    Maloprije sam počeo gledati, vidim da su i Car i Kek promijenili golmane. Dobra obrana Josipovića maloprije.
  • Ijayi Atiemwen
    6.4k
    Srozala se Rijeka skroz, realno gledano igračkom kvalitetom ovo je teška mid HNL momčad uz potencijalne bljeskove Fruka. Poznavajući Keka neće on ovo dugo trpjet
  • Markelo
    3.9k
    Ove sezone je više od pola lige šoder. Osijek je na vrhu samo zato što je natamburao šoder a onda kad je došla iole ozbiljnija ekipa odma fasovali 4 komada
  • Thor
    3.9k
    Ak procitam jos jedan post o magaradi i kak su dobri i bla bla ser ser i usporedbe s nama i transverima i ucincima, postat cu neugodan majke mi, taman me admin izbacio trajno.
    Fakat odite na magarac zonu ili kaj vec i tam kenjajte o tom klubu s juga kak su dobri kolko hocete i velicajte tu nakupinu razgradjenih bjelancevina koliko vam volja! Ovdje to nije mjesto!
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Kakav "A JE TO" nogomet u Gorici.
  • Diavollo094
    298
    Rijeka bude još peta bila
  • Milki1
    54
    E moji rijecani sredina tablice.
  • wolfgang14
    4.7k
    bitno da je gorica ostala na dnu... nek se rudeš samo pojača. Gorica bi mogla biti opasnija kad brodić dođe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet