• don
    21.4k
    Od ovoga jedino Dalisson je korektan i čini mi se da je relativno ok, doduše mekan i slabo defanzivu igra, a Acapandie mi se također čini kao ok bek, ništa specijalno, ali nije horor.Paggini

pa oni nama ni u rotaciji ne bi bili. Ali njima su dobri. Acapandie nije RPG u primeu ali im je sasvim dobar i zahvalan igrač jer odrađuje ono šta se od njega očekuje.

Šutalo i Šotiček da jednako igraju u Varaždinu/Belupu i imaju isti učinak, ne bi ih nitko spomenuo, da se ne lažemoPaggini

ali idalje stoji da su hajduku više dali nego naši novi igrači. To i je poanta posta.

Del Moral je grozan,Paggini

ne slažem se. Pogotovo sad kad je uša protiv Rakowa u 70. kad im je triba defanzivniji igrač.

Koliko je potrebe imao Hajduk u pojačavanju svog kadra, a koliko mi?Dzoni

pa da, to i kažem. Zato san napisa da mi imamo kilometrima bolji kadar od njih. Upis na koji san odgovara je pitao jesu li odradili bolji prijelazni rok od nas.
    njima triba sad, nama za HNL ne jer već imamo ekipu za osvojit.
  • Dzoni
    7.9k
    Srećom pa se ne natječemo tko je prvak jednog prijelaznog roka, nego pametni ljudi u klubu gledaju na malo duže staze. To nas i drži tu gdje jesmo
  • Paggini
    97.5k
    ali idalje stoji da su hajduku više dali nego naši novi igrači. To i je poanta posta.don

A mislim, na krilu imamo samo Oršića, od njega su dali više, to se slažem. Ali toliko omraženi Hoxha i Lisica imaju bolje brojke od ove dvojice, jel.

Samo što smo mi ekstra kritični iz nekog razloga prema našima, ali se latentno divimo Šotičekima i Šutalima koji nisu ni blizu razine ove dvojice iskreno.

To ne ide na tebe, nego na širi dinamov puk.
  • Dendle71
    561
    Kad je Šotiček potpisao za tovare sam bio napisao da uskoro očekujem naslove u medijima: "je li hajdug pobjednik prijelaznog roka?"...bla bla bla

Vidim da sam pogriješio, zona ili berem neki od forumaša su preduhitrili medije. Je, je! Prvaci euforije, prijelaznih rokova itd...samo nikao da pokupe ovaj glavni trofej, vec 21 godinu.
  • Ivdzo11
    10.9k
    Izgleda da je Gregurina bivši
  • Jos-Optimus
    13k
    Ok, Don ni ne govori da su bolji od nas n d a su doveli bolje igrače, samo da trenutno imaju ok efekt za njihove potrebe. Ali velim, mislim da će ih brzo puknuti realnost koja je poprilično surova
  • deda
    47.9k
    Raspravljate da ne kažem trkeljate bez uvođenja u raspravu glavnog preduvjeta onog o čemu pričate. Mi smo radili rebuild lani, oni ove godine.
  • Svi na Sjever
    3.7k
    Rijeka ce biti ispred tovara 4-5 bodova na polusezoni ako Fruk ostane do zime.

To znam, samo ne znam oce li Rijeka biti druga ili treća, pa računajte.

Uzmite i u obzir, da je prognoza uoči vruće ljetne turopoljske noći.
  • Facke
    8.8k

Je zgleda da ode
  • Markelo
    3.9k
    Ova ekipa Lokomotive je od Rudeša dobila 4 komada. Ej, 4 komada od Rudeša dobit. Pričamo onda o vrhunskoj partiji tovara?? Pa pogledaj tko je s druge strane.
  • rakurs
    3.3k
    Objavio Slaven da je Gregurina bivši.
  • Felip
    807
    Gorica zrela za uzeti prvi bod večeras
  • Facke
    8.8k
    Sad je pitanje, bude trener Cabraja ili je Markulina strah da bu prevec prigovaral pa bude Sifo? XD
  • CastAway1986
    6.4k
    Matijaš na klupi i napokon prilika nasem bivsem junioru Josipovicu !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet