• Ivanmtk
    2k
    Stari umij se hladnom vodom i prekrsti
  • eol12
    1k
    Nisam gledao utakmicu, ali očekivan rezultat
    Ne znam zašto vam je teško priznati da je hajduk sasvim solidan, za ovakav HNL na domaćem terenu oni su drugs galaksija i neće previše bodova niti gubiti kad krene ritam europskih utakmica jer im nema tko uzeti, jednostavno ovakav tip igre koji Garcia slozio je dovoljan da pojedu lokomotivu, rudesa, Slavena doma, u gostima protiv ozbiljnih ekipa bit će problema, bit će i u Europi, rakow je jučer popio 5 komada u prvenstvu, a po prikazanom prošli četvrtak mogao proći Hajduka tak da, nema tu neke velike kvalitete, ali dovoljno da budu rutinski drugi nekih 15 bodova iza nas
  • hb1
    831
    Od 20.09 kada igraju u Rijeci do 22.10 kada gostuju kod Thuna, imaju: Rijeka, Mi, Ajax, Varaždin, Thun. Uzet će bod sveukupno.
    Edit: Imaju Istru 24.10 u gostima, idalje se kladim na bod uključujući i to kolo.
  • dmil
    1.6k
    pa otprilike to i mislim, ne sumnjam da smo mi kvalitetniji na duge staze, ali oni su se vec na pripremama poceli pojacavati, tako da su pred glavne utakmice sezone vec imali definiran kadar i profitirali s KL

dok mi evo panicno dovodimo kotarskog i ivanuseca zadnje dan roka, pojacanja koje smo doveli su nespremna ili kao rus dovedena prekasno za registraciju za kljucnu utakmicu sezone

jos kad usporedimo financijske mogucnosti njih i nas.. za razliku od svih prijasnjih sportskih, Graf je mozda i najbolje odradio prijelazni rok za njih
  • Jos-Optimus
    13k
    Oni nisu bolji od Rijeke i Varteksa, ne znam po čemu ih stavljaš ispred...nisu ni od Osijeka, tu su negdje
  • DiddyGuela
    6.8k
    Ponovit cu ono sto sam rekao nakon Ziline, Garcia je to dobro poslozio.

Ne kazem da ce nam konkurirat ali siguran sam da su bolji i poslozeniji od Rijeke a na kraju dana docepali su se Kikiriki lige i Europe nakon 100 godina.

Garcia je ukalupio momcad i cini mi se da im je svejedno igra li im npr. Pajaziti ili Del Moral. Ugradio je svoj sustav u ekipu i jasno se vidi njegov rukopis. Naravno, limitiran je individualnom ne kvalitetom pojedinaca... ali s obzirom na okolnosti, pritisak, minus u blagajni, puno promjena u kadru... tovari izgledaju sasvim dobro za ovu razinu. To su Garcijine zasluge.
  • badjibadara
    10.5k
    Upitno odigravanje utakmice

Veliki problemi u Velikoj Gorici. Na stadionu je potpuni mrak jer se pojavio problem u agregatoru koji napaja reflektore goričkog stadiona. Odigravanje utakmice je pod upitnikom.
  • Droljo
    31.5k
    Koji ste vi luđaci. Ovi ne dobiju Varaždin, ugasit će se, propadaju. Pobijede lokomotivu i sad će bit prvaci. Haha, ne vjerujem, tantrumi. Neki su stvarno gori od tovara ovod...
  • don
    21.4k
    Stari umij se hladnom vodom i prekrstiIvanmtk

šta nije jasno? Koji igrači dovedeni ovog lita u Dinamu su napravili više na terenu od njihovih?

doveli smo, redom:

Mislav Oršić - učinak nula
    Stjepan Radeljić - klupa
    Smail Prevljak - 1 gol, klupa
    Dani Rodriguez - nije spreman
    Aleksa Stojaković - nije spreman
    Noah Nsoki - nije spreman za igranje
    Kiril Kravtsov - /

hajduk:

Van Hoorenbeeck - u početku standardni prvotimac, sada rotacija
    Dalisson - 3 gola + 2 asistencije
    Del Moral - šestica i igra dosta pogotovo kada je rezultatski potrebno
    Acapandie - standardni prvotimac
    Šutalo - 2 asistencije, također dosta igra
    Šotiček - 1 gol i 4 asistencije

ali shvaćam da je teško razumit rečenicu koja nije prostoproširena pa tako i to da san reka da su za trenutni utjecaj na terenu doveli bolje i više a mi većinom one koji nisu spremni i da to od naših tek očekujemo. Uz dodatak da imamo neusporedivu bolju ekipu.
  • Warrior
    193
    doslovno nitko nije rekao niti misli da imaju ikakve sanse nam zaprijetiti, kamoli bit prvaci. Ne znam zasto se izmislja.
  • rioda
    18.2k
    Trajat će histerija još neko vrijeme jer sad imaju Rudeš i Belupo i rutinskih 6 bodova, i onda još k tome reprezentativna pauza uskoro. Nakon toga se sve vraća u normalu
  • Zg123
    4.5k
    Doslovno nitko nije napisao da ce biti prvaci, ali ne vidim po cemu je realno da su Varazdin ili Rijeka bolji od fritulasa? Pa Rijeka i Varazdin nisu prebacili prosle sezone ni 55 bodova, s tim da je jos Rijeka slabija za Radeljica, Petrovica i Zlomislica. Po kojoj logici bi oni trebali biti pretenderi na drugo mjesto? Mislim jedno su zelje a drugo realnost
  • Paggini
    97.5k
    Van Hoorenbeeck - u početku standardni prvotimac, sada rotacija
    Dalisson - 3 gola + 2 asistencije
    Del Moral - šestica i igra dosta pogotovo kada je rezultatski potrebno
    Acapandie - standardni prvotimac
    Šutalo - 2 asistencije, također dosta igra
    Šotiček - 1 gol i 4 asistencije
    don

Od ovoga jedino Dalisson je korektan i čini mi se da je relativno ok, doduše mekan i slabo defanzivu igra, a Acapandie mi se također čini kao ok bek, ništa specijalno, ali nije horor.

Šutalo i Šotiček da jednako igraju u Varaždinu/Belupu i imaju isti učinak, ne bi ih nitko spomenuo, da se ne lažemo. Del Moral je grozan, nizozemac je prvoklasni škart
  • Felip
    807
    Gorica-Rijeka počinju u 21:30
  • Dzoni
    7.9k

Koliko je potrebe imao Hajduk u pojačavanju svog kadra, a koliko mi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet