• bbb medimurje
    5.3k
    Prestanite s kmecanjem oko termina, igralo se jucer zbog koncerta
  • DZG90
    379
    https://www.tportal.hr/sport/clanak/doznajemo-preokret-oko-sigura-evo-kamo-odlazi-i-koliko-ce-hajduk-dobiti-20260830
    Prema informacijama tportala, Toulouse je povećao ponudu na oko četiri milijuna eura i time praktički zadovoljio financijske zahtjeve splitskog kluba. Ako u završnim pregovorima ne dođe do neočekivanog obrata, Sigur bi u narednim danima trebao potpisati za francuskog prvoligaša.
  • Warrior
    187
    zadnja stvar oko koje treba raditi problem. I mi smo prosle sezone dok je trajala Europa par utakmica igrali u ponedjeljak. Rijeka također.
  • Omake
    20.9k
    Belupo mi izgleda gore nego što su mi Šibenik i Vukovar izgledali u ovo doba prošlih sezona
  • Blueshadow86
    5.6k
    Belupo užasan, zreli su za porciju.
    Osijek trenutno prvi na tablici, doduše, mi imamo utakmicu manje.
    Osijek stvarno dobro djeluje, šteta što su protiv tovara tako rano dobili crveni karton, vjerujem da ne bi izgubili tu utakmicu.
  • Ivdzo11
    10.9k
    Vjerojatno ce Gregurina odlepršati, Silivio Cabraja ceka ko zapeta puska
  • Mr Anderson
    21.7k
    Velike razlike u ligi. Osijek dobije porciju od B ekipe tovara, danas šamaraju Slaven.
  • Blueshadow86
    5.6k
    Vjerojatno ce Gregurina odlepršati, Silivio Cabraja ceka ko zapeta puskaIvdzo11

Da, i meni prolazi glavom da bi Gregurina mogao nakon ove tekme dobiti pedalu.
    Mogao bi se i genije Samir Toplak uhvatiti klupe Belupa pa da vidimo… Lako laprdati pokraj Valentine Miletić :smile:
  • Ljubo
    1.7k
    Znaci uskoro bi mogli dobiti novog pomoćnog trenera
  • mali M
    10.4k
    Velike razlike u ligi. Osijek dobije porciju od B ekipe tovara, danas šamaraju Slaven.Mr Anderson

Velike razlike u ligi. Dinamo dobije vrlo dobar Varaždin, jučer ga šamaraju juniori Istre.

Kako vam se više da te kretenski narative bacati o ligi... Ako vam je tako užasna liga prestanite gledati.. nikako mi nije jasno to stalno omalovažavanje lige. Liga je takva kakva je.. meni je zanimljiva sa svim svojim manama.. jedini koji ligu uništavaju su Hajduk sa svojim pogurancima i kmečanjima i dva kluba sa dna koji ne zaslužuju bit tu. Varaždin, Osijek, Istra, Rijeka, Slaven su jedna konstanta već desetljećima i nekad je netko bolji nekad lošiji, ali to stalno kmečanje od Dinamovih navijača je fakat više iritantno...
  • Mr Anderson
    21.7k
    Kaj je tebi s glavom? Kakve ti borbe vodiš? Smanji alkohol.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.