• OsamŠest
    8.3k

Kaj nije prije par sezona bio u nekim kombinacijama s nama?
  • NORTE
    26.9k
    Opet je ljetni europski ždrijeb dokazao da je ključan dio sezone.
    Kako nama tako i drugima.

Rijeka koja ima bolji koeficijent od gube je izvukla vrlo dobar Midtjylland i rutinski ispala pa sad ima samo hnl.

Gubu već godinama seru ždrijebovi, ovo ljeto čak 4 dobra ždrijeba, taj mali očito bezopasni Rakow u playoffu jednom zaista neuvjerljivom Hajdugu donese europsku jesen, spasi im praznu blagajnu, neuspješnu udrugu i zaustavi im evidentan pad posjete.

Prvo im je dinamo osvajanjem kupa omogućio EL padobran, a onda im ždrijeb playoffa miki maus lige donio financijski spas i rast na svim razinama kluba.

Loša Rijeka je bila uspješna u KL u prošloj sezoni.
    Gubu pak peti ždrijeb ove sezone i nije baš pomazio i svakako se nadam da neće proć dalje.
  • Noel
    24.2k
    Rudeš baš ide "jako". Junior Fernandes, Kristijan Lovrić, Dejan Lovren. Ko da su zajednica za ovisnike Cenacolo.
  • vjeko1701
    28.8k
    Samo čekam da objave Brozovića.
  • dinamozivivjecno
    3.5k
    Zar nisu dogovorili i Ademija?
  • Murta
    32
    Frukov odlazak u Wrexham bi bio ogroman poraz svih uključenih, a bome i HNL-a kao lige.

Ajd da je bar neko Championship ime kao West Ham ili Wolverhampton. I uopće me ne zanima da oni jedini mogu i žele platiti tu odštetu ili da su dobili investitora s vrećom para.

Ogromna strateška glupost Miškovića je bila platiti Fiorentini 50% transfera. Da se to nije dogodilo, isteko bi mu ugovor i završio u nekakvom Werderu, Rennesu ili Osasuni besplatno dogodine.
  • vjeko1701
    28.8k
    Mislim da je i Mišković odustao od ideje zarade i sad samo gleda na bude oko nule sa Frukom. Ako ćemo realno, on im je ionako već donio puno s tima kaj im je bio bitan igrač u osvajanju duple krune i vjerujatno najveći razlog zašto su u KL zaradili preko 10M eura umjesto onih bazičnih 5-6 kolko KL donosi.
  • Zg123
    4.5k
    Pa tko normalan bi dao 10 milja za igraca iz hnla koji je 1 sezonu igrao u KL
  • Hnlovac
    7.7k
    Ajde da i on ode da prestane to više. Pun mi kurac više i Fruka i Miskovića
  • javolimtebejako
    6.1k
    fruk nakon 2 godine pod palicom Rob McElhenneya

994b4791-d555-4c97-9ebf-c77ae87f8e80.jpg
  • Droljo
    31.5k

Cricket. Jeben lik
  • Marc
    1.3k
    Jel mi moze netko objasnit zakaj Rijeka i tovari igraju svoju tekmu tek sutra, a igrali su konferencijsku u cetvrtak? Mi smo igrali europu dan ranije, a igrali HNL vec jucer. Jel mi moze netko objasnit logiku zasto ne mogu igrat Nedjeljom, ili kad im se vec daje dan vise onda su trebali dati i nama dan odmora više pogotovo jer mi imamo povezano gostovanje i gostovanje, a oni gostovanje - domaca tekma odnosna domaca - gostovanje. Nema mi ovo logike.
  • Georginho
    872
    Jel mi moze netko objasnit zakaj Rijeka i tovari igraju svoju tekmu tek sutra, a igrali su konferencijsku u cetvrtak? Mi smo igrali europu dan ranije, a igrali HNL vec jucer. Jel mi moze netko objasnit logiku zasto ne mogu igrat Nedjeljom, ili kad im se vec daje dan vise onda su trebali dati i nama dan odmora više pogotovo jer mi imamo povezano gostovanje i gostovanje, a oni gostovanje - domaca tekma odnosna domaca - gostovanje. Nema mi ovo logike.Marc

Pretpostavljam da su oni tražili, a mi ne.
  • DrRatoljub
    1.4k

Fakat mi nije jasno zasto nismo tražili da se igra danas.
    Znalo se da ce biti teška tekma u srijedu, ovo je vrlo bizarno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.