• Krizy
    75.5k
    Kao i svaki Bobanov trener, nula-nulaNevo7

Jel možeš nabrojati Bobanove trenere?
    Kovačević je jedini i meni bi letio istoga trena, ali Cannavaro nema veze s Bobanom.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    550
    Samir Toplak kralj humora
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Evo i Toplak sprda
  • Špan
    88
    Jutros imao moju podrsku i komunicirao sam javno ali ovo je vec sramotno
    Majstore da se tebi ovako ekipa seta po terenu
    Ne smije do Ipsilona a Zvone mora reagirat
    U pizdu materinu da sam ja ovako pokiso subotom uvecer
  • ElDorado
    13.9k
    Špancir fest
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    550
    Da bi rado par igraca poveo na spancirfest u setnju jer je vidio da su setali prvo poluvrijeme
  • DiddyGuela
    6.7k
    Previse mi trcimo u prazno. Previse individualnih gresaka i sranja.

Nasa igra izgleda otprilike ovako.

Dođemo svi gore visoko - jalov posjed - lopta lijevo desno - greska - trci u obranu! I tako 43754874x po utakmici.

O onom nasem vec sada famoznom visokom presingu ne treba ni pricati. Zali boze potrosene energije.
  • Sibirski plavac
    9.9k

Da će s obzirom da je Špancirfest rado povesti par igrača Dinama u šetnju Varaždinom jer su danas većinom šetali po terenu.

Još je onda naveo neku svoju filozofiju o nosačima i sviračima klavira, čak je i Valentini bilo neugodno kakve gluposti ovaj melje.
  • ElDorado
    13.9k
    bilo bi to ok da se neki ne šeću u obranu
  • Goncalo Santos
    4.5k
    Svaki iduci dan s Kovom kao trenerom je gubitak vremena, kruzni tok. Hnl ce u konacnici osvojiti uz poneke turbulencije, a europa ce doci u losem trenutku. Slusat cemo iste floskule i iste poucke.

Podsjetnik da od Sucica i dalje jos nismo afirmirali ni jednog igraca iz nase skole. Ne ide to samo njemu na dusu, ali isto tako ni on ne radi nista po tom pitanju. Stvarno nemam vise za sta pozitivno se uhvatiti kod njegovog vodenja ekipe.
  • Maki2
    1.1k
    Mi gore visoko stojimo tako jalovo jer nam fali mehanizama za probijanje niskog bloka i ne mogu vjerovat da oni nakon godinu dana idalje ne postoje. Uopce nemamo ideju sto bi sa sobom vec premjestamo loptu s jednog boka na drugi bok.
  • DiddyGuela
    6.7k

Ne slazem se. Ja tu definitivno ne vidim setnju ili bolikurcinu. Vidim da smo rastimani i da precesto trosimo energiju za bezveze odnosno za ispravljanje gresaka kojih je previse.
  • Crni86
    24k
    Moj dojam je da i igraci gube polako zivce radi cjelokupne ne ustimanosti i izgubljenosti.

To mi se cinilo vec u drugom poluvremenu u norveskoj pa i danas isto. Puno previse je tu mahanja jedni prema drugima, nezadovoljstva jedni prema drugima i sl.
  • Noel
    24.1k
    Kovačević opet teško reagira pod pritiskom. Kao i njegova momčad na terenu. Baš danas igrači su morali skupa sa trenerom pokazat da su nešto naučili iz prošle sezone. Oke izgubilo se u Norveškoj, nismo ušli u LP ali daj stisni protiv Istre i iskali se i izbaci sve komplekse. Momčad je ušla u utakmicu bez vidljive motivacije, govor tijela katastrofalan. Baš sam si mislio ako Kovačević nakon Vikinga natambura Istru i ako njegova momčad reagira na terenu kao da se ništa nije dogodilo tokom tjedna da ima u njemu još prostora za napredak i da mu se da još možda vrijeme. Međutim totalna 0. Momčad danas bez ikakve reakcije nakon srijede, totalna depresija na terenu.

Žao mi ga je, ali budimo realni ovo sa Kovačevićem je odgađanje neodgodivog. Sutra, za dva tjedna ili za dva mjeseca. Nije pitanje da li nego kada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.