• DrRatoljub
    1.4k

A Istrin kadar je zato brutalan. Nas pune neki Jaganci i Ahmetiji. Katastrofa...
  • Goncalo Santos
    4.5k
    Miske mi je najdrazi igrac i obozavam ga, al koje su ovo modricevske fore da Miske kaze da voli igrat i mora igrati svaku? Jel nama trener Misic ili Kovacevic?

Jel toliko tesko uociti uzorak koliko smo ranjivi nakon emocionalnih praznjenja u europi. Nije stvar sve fizicke spremnosti. Misic danas zaspao na djelic sekunde i ovi su nas mogli potopiti.
  • Kruno
    1.6k
    Nadam se da je kraj
  • Nevo7
    996
    Kao i svaki Bobanov trener, nula-nula. Želim da kao Cannavaro završi u ropotarnici prošlosti.
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Kužim ja Pula nezgodno gostovanje, nakon poraza u Europi i puta nazad, ovo ono, ali moralo je ovo bolje.
  • Zagi
    19k
    Spreman sam za ponovno pokretanje procesa ispočetka.
  • Zg123
    4.4k
    Po meni trenutno fizicki ove sezone izgledamo dosta losije nego prosle, to se i vidjelo protiv Vikinga gdje su nas trkacki izdominirali
  • Pacho
    20.3k
    Koliko jos dokaza Zvone treba da bi zakljucio da ovaj nije za klupu Dinama?
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Nadam se da je krajKruno

Ako je lani preživio poraze u Vinkovcima, doma od Gorice, poraz u Puli, poraz od Lokse doma, kao i europska briljiranja pogotovo u Malmou, onda će preživjet i ovo. Pogotovo jer danas nismo izgubili.

Jedino da sad idući vikend useremo nešto protiv raspale Gorice doma pa možda dođe u pitanje, a to se neće desit jer njih zasad guze svi.

Ili ako mu se desi jedan visoki poraz kao prethodnicima (Jakir 9 2 Munchen, Fabio 0 3 Pula)
  • Crni86
    24k
    a dobro viking odtrcao svaku tekmu iznad prosijeka lp… sa tim da se u zagrebu to uopce nije vidjelo.

Nije bas neka usporedba.
  • Nine9
    383
    Kaže da je sretan. Aj dobro
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Evo kaže da nije nezdavoljan na Valentinino pitanje "sigurno niste zadovoljni kao protivnički trener"
  • Maki2
    1.1k
    Sreca u nesreci je da je ugovor samo na 2 godine
  • kadsemasazatalasa
    279
    Nema nikakvog napretka. dapače, mi izgledamo sve lošije.

mislim da sat otkucava.
  • Pacho
    20.3k
    Poslozit ce to Kova oko Bozica pa opet reci da mu je zao sto smo europske utakmice (valjda neocekivano) igrali dok jos nismo bili "pravi".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.