• Davieboy86
    1.4k
    Jel ti znas uopce nogometna pravila?
  • kariola86
    299
    Valincic, Lisica i Oršić katastrofa!
  • Paggini
    97.4k
    Moglo je puno gore :up: :up: :up: :up: :up:

Rus odličan danas, drago mi za Prevljaka. Beljo mrcinska tekma još jedna, bravo Neva, Hororšić tekma jbg, sve
  • Hnlovac
    7.7k
    Bod po bod palača
  • don
    21.4k
    Prevljak hvala Bogu uništio moj predcitor u kojen san stavia poraz od 2-1.
  • Sibirski plavac
    9.9k
    Hvala Nevi i Mauriću na bodu

I Prevljaku
  • Svi na Sjever
    3.7k
    Pavlešiću naučio si idiote besramni.

Bod ko kuća!
  • mali M
    10.4k
    želim da svaki igrač bude stvarno dobar i da nam pomogne, al... dabogda me Oršić razuvjerio čim prijeShimano9

A svi želimo, al dajte malo gledajte kretnje, odvlačenja igrača, utrčavanja u prostor pa ćete vidjeti deset puta veću korist od Hoxhe... Slažem se i ja da trenutno previše komplicira sa loptom, mislim zbog prevelike želje da zabije i da se dokaže ali doprinos na terenu u odnosu na Hoxhu mi je nebo i zemlja
  • IvanS
    560
    Ništa od posipanja pepelom, ha???
  • Marc
    1.3k
    Ovo je bilo užas! Sramota i bolikurčina. Priprema utakmice nula. Na ovakvim utakmicama se pokazuje karakter. Danas su pokazali golu kurčinu. Od trenera pa do igrača.
  • Shimano9
    65
    Dobro je, nakon potopa tamo i natučenosti mentalne i fizičke, izvukli smo na silu bod. Mišić mrtav jbt, Vinlof... bilo je zajebano zato je bod ko metak danas
  • Krulek
    1.3k
    Nažalost, stvarno bod ko kuća, ali Kovačević i igra njegovog Dinama objektivno su za rastanak...
  • Paggini
    97.4k
    Danas su pokazali golu kurčinu. Od trenera pa do igrača.Marc

Doduše dvaput su se vratili iz deficita, što je barem pokazatelj nekog kurca da imaju, lako je srat, al prije dva dana su igrali u mrtvoj Norveškoj, a sad dođu na tropske vrućine.

Ovo je bilo top kako je izgledalo da će biti iskreno
  • kariola86
    299
    Rus odlican
  • Diavollo094
    289
    Bitno da je nije poraz Rus bude odličan još ako dođe koji igrač bude to ok smo hrabro
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.