• FrodoJePurger
    784
    vec se puno puta reklo
    Ozljeden je i nije spreman uc u igru
  • emilperska
    18.2k
    Protiv VŽa sam bio uvjeren da okrećemo jer je govor tijela bio odličan. Iako smo u 1.pol bili odvratni i gubili.

Danas mi govor tijela govori da cemo primit još 2.
  • Slush
    1.2k
    Preokrenut cemo. Ajmo malo vjere u nase decke.
  • Masto
    2.2k
    nisu umorni nego u glavi nisu tu
  • crophantom
    7.2k
    Ma ovdje je problem vidljiv od prve sekunde. Pola ih je nervozno, pola ih je psihički potonulo, Lisica i Valincicu treba emotional support.

Jedini mi Radelja i Misic izgledaju centrirano u glavi.

Problem nije ni 4 3 3 ni umor ni taktika, bar bi ja tak reko.

Nek odrade sastanak u Istri vol. 2 na poluvremenu :sweat:
  • Krizy
    75.5k

Pa valjda 90% Zone želi odmoriti Mišića, ali Kovačević se boji HNL kiksa bez njega. Evo ako kiksa s njim možda ga napokon koji put i odmori.

S obzirom na to koliko svi griješe možda se trener zapita jel nešto do njega
  • FrodoJePurger
    784
    like

Sramotan pristup, a trener izgleda uplaseno
  • db-izbjeglica
    21.5k
    Teren je užasan, ali to nije opravdanje za ovakvu predstavu.

Najkraće rečeno, dinamo je doslovno na istoj poziciji, u istom stanju, kao i prije točno godinu dana.

Ova dinamova momčad je tanka i za HNL prilike u ritmu 2 puta tjedno.

Ni jedna boljka ove momčadi nije popravljena u prijelaznom roku. Počevši od pozicije vratara koji je temelj sigurnosti defanzive.

Ja nisam ni ljut, jednostavno je logično i očekivano.
  • emilperska
    18.2k
    Jedini mi Radelja i Misic izgledaju centrirano u glavicrophantom

Bili su kod doktora kajropraktika očito..
  • CerealKiller
    794
    Znam, pa kaj nije bilo receno da će biti spreman za 2 tjedna prije jedno mjesec dana. Koliko mu treba da se oporavi?
  • Makedonion
    320
    treba nam lider a treba nam i diler, po mogucnosti erythropoietina da malo vise potrcimo
  • Paggini
    97.4k
    Laganih iz 1 u 2 dogovoreno, treba nekako platiti Kotarskog posudbu jebiga
  • Krulek
    1.3k
    Boban skužio šta će se događati na utakmici pa prije utakmice put Zagreba ili Italije...
  • Svi na Sjever
    3.7k
    Energetski ispuhani, ovako se ne može igrat 4-3-3.

Kacavenda iskače visoko i uopce ne igra obranu,a Hoxha se duboko vraca, totalni nered u ekipi.

Dominguez i Valinčić, govor tijela od prve minute kao da jedva cekaju da završi utakmica.
  • mali M
    10.4k
    Stari moj, Istra 29% posjeda, 2 udarca, oba u okvir, oba iza lepog Neve...
    Molim te Kova izrotiraj formaciju, pa nije im takvo svjetsko čudo 4231, skoro pa ista stvar i još bi dao Stojketu pravu poziciju...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.