• Masto
    2.2k
    debili ko i poljaci, misle da se kuže a pojma nemaju, vide to vjerojatno kao borbu Srba za čistu i kršćansku Europu ili štogod pa eto da ih podrže
  • Dzoni
    7.9k

Moravija, nije baš isti problem kao Kosovo i Srbija, ali u Češkoj se Moravci drže drukčijim od Čeha. Kad sam bio u tom području, skoro pa stalno vidim obilježja Moravije, a ne pretjerano Češke.
  • ZG plavi 01
    576
    pa i sam sam napisao da je cijena prevelika, ali u PL su home grown igraci na cijeni zbog tog pravila da ih moras imat u ekipi
  • NORTE
    26.8k
    Ako Leao potpiše za Galatu to će im biti možda i najjače pojačanje u povijesti.
    Ozbiljan i neočekivano jak odgovor Feneru.
    Je li to zbog moguće prodaje Osimhena tek ćemo vidjet, ali svejedno nevjerojatno da im Leao dolazi.

Fener je pak doveo nevjerojatno puno top igrača, a sad nakon što su ušli u LP nakon 18 godina vjerojatno će potpisat još kojeg ekstra igrača.
  • KtcGoat
    7.5k
    daleko je Leao od najboljih dana
  • Jos-Optimus
    13k
    ljudi su bili doveli Osimhena u primeu i ti mislis da im je Leao najbolje pojacanje u povijesti?
  • NORTE
    26.8k
    ljudi su bili doveli Osimhena u primeu i ti mislis da im je Leao najbolje pojacanje u povijesti?Jos-Optimus

Da, jer Osimhen iako je bio u primeu, nasilio je svoj odlazak iz Napolija jer nije htio više igrat za Napoli zbog rasizma, a cijelo ljeto 2024. nije našao novi klub u Europi pa je istekom roka tek u rujnu prešao na posudbu u Galatu.

Ovdje sad pričamo o transferu od 50 milijuna eura u kolovozu, a Leao je velika zvijerka Milana i općenito europskog nogometa, strašno moćan igrač na krilu.
  • Jos-Optimus
    13k
    svejedno, nije bolji igrač od Osimhena i ne može im biti najvece pojacanje u povijesti, moze biti najskuplje. Nije bolji ni od Icardia
  • Ijayi Atiemwen
    6.4k
    IMG-7413.jpg

Novi grb Stoke Citya
  • Infinity
    21.4k
    Jel moguce da je netko napravio bolji grb nego sto je bio? Neki novi trend.
  • Mr Anderson
    21.7k
    Liverpool u prvih 11 bez Engleza. Potvrđen transfer Barcole, to bi moglo značiti da Gakpo ide.
  • Dzoni
    7.9k
    ZonaLiverpool gori, Iraola ne da da igraju domaći dečki
  • Zg123
    4.4k
    Livci s ovim kadrom borba za 4-5 mjesto max kao i prosle sezone. Ako su mislili da ce magicnim stapicem promjenom trenera nesto napraviti nekako sumnjam, tanko mi je ovo za bilo sta ozbiljno
  • Crusades
    25.7k
    Dolazi Barcola (možda i Sarr ili onaj iz Brightona), al meni ovo jako slabo izgleda za sad.

Potrošile se ogromne pare prošlo ljeto na Wirtza, Isaka koji se za sad nisu nametnuli.

Bekovi su mi katastrofični. U vezi fali jedan po meni. Totalno nebalansirana ekipa nekako. Gakpo sad igra desno krilo ( :lol: )

Ni blizu one s vrhunca Kloppove.
  • Noel
    24.1k
    Dolazi Barcola (možda i Sarr ili onaj iz Brightona), al meni ovo jako slabo izgleda za sad.

Potrošile se ogromne pare prošlo ljeto na Wirtza, Isaka koji se za sad nisu nametnuli, bekovi su mi katastrofični. U vezi fali jedan po meni. Totalno nebalansirana ekipa nekak.
    Crusades

U ovoj ekipi fali ozbiljan defanzivni vezni. To je rak ove ekipe. Nemogu vjerovat da netko misli sa Szoboslaiem Macalisterom i Wirtzom u vezi zadržat clean sheet u utakmici Premier lige. Druga utakmica zaredom obrana Liverpoola je na vjetrometini svaki napad protivnika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.