• miro
    9.7k
    Prošli put je bilo "predsjednik ima važeći ugovor, ne može ga prekidat".
    Ok, bili smo strpljivi, koja je sad priča?

Ne kužim iskreno ovu odluku, on je kao dio europske kampanje neke televizije, pa zato nije dio europske kampanje kluba čiji je predsjednik?! Koji kurac

Jako loša poruka i bojim se samo municija za Lesija i slične ljigavce
  • emilperska
    18.2k
    Boban je sa svojim pristupom na novinarskom danu i onda članskom danu stvorio neke nove trendove i očekivanja u komunikaciji i to nam se vecini svidjelo. I to je novina koja je svakako korak naprijed. Doc na clanski dan, popricat s predsjednikom gdje 90% tog priča bez rukavica. Svakako novo i super iskustvo.

S druge strane s tim ugovorom sa Skyom i nedolaskom na utakmice je prilicno neozbiljan i šalje poruku da je njemu sve ovo usput, a znamo da nije. A opet nedoć na uzvrat play offa je stvarno neozbiljno i pitaš se koji kurac on točno radi u vrijeme utakmica? Baš me zanima gdje je bio sad u srijedu da nije mogao sa "svojim narodom" (kako on kaže) na put za LP?

Ne znam koji ce mu kurac to sa Skyom. Šta ga toliko
    para i honorar svrbe da to ne može sa strane ostavit
    dok je predsjednik ovdje? Kakvu poruku šalje okolo?
    Mislim vidim po infobizu da su mu neki biznisi zatvoreni, neke je prodao. Ali koliko ti mozes dobit za komentiranje utakmica u Italiji da ti je to toliko privlacno da se posvetiš tome i ne odes na Dinamove utakmice.

Finalno, ali ne i manje bitno. Tim glupim komentiranjem za honorar i nedolaskom na utakmice samo daje mesa nacionalu, lesičkom, zorku i ostalima da nastave udarat po ionako krhkim temeljima sportske demokracije..
  • Mali dioničar
    20.5k
    Ovo je na više nivoa čudna odluka.

Ajde, prošle godine je Boban komentirao Ligu prvaka u koju se Dinamo nije plasirao prije početka njegova mandata ušavši direkt u Europa ligu.

Sad će komentirati natjecanje za koju mu je u opisu posla uvesti klub čiji je predsjednik u tu Ligu.

I sad kad ga nije uveo izgubivši u play offu od niže rangiranog kluba koji nikad prije nije igrao natjecanje (za razliku od Dinama), on ide komentirati to isto natjecanje.

Teško shvatljivo.
  • mlinchica
    7.2k
    Zamjeram mu sto ga ne vidimo apsolutno nikad u nasim medijima, pogotovo jer ima onih i dobronamjernih.austrijanac

Ja mu to ne zamjeram jer mislim da ne postoje dobronamjerni mediji. Mediji su danas u potpunosti ovisni o klikovima i napravit će apsolutno sve za njih.
    Pojedini novinari možda jesu dobronamjerni ali …
    U medije neka izlaze drugi, Zvone kao predsjednik kluba, ne.
    Ja bih ga držala što dalje od njih, neka im bude nedodirljiv.
    Neka mole i neka čitaju odbijenice “nažalost, predsjednik nije u mogućnosti udovoljiti Vašoj molbi za intervjuom ali može gdin/gđa ………”
    Možda za kojih 5 godina, kad se naviknu na “novi” Dinamo.

Ono kaj bi bilo dobro je nekakvo redovno obraćanje članovima putem klupskih kanala s klupskim novinarom/djelatnikom, u kontroliranim uvjetima.
    Imamo članski dan kaj je ok, možda ovih 2x godišnje postane praksa + tu i tamo intervju s nekoliko pitanja tijekom neke krize ili velikog uspjeha.
    Možda po završetku transfer roka ljeti i zimi. Ukratko kaže kaj su ostvarili od planiranog i koji je smjer za dalje.
    Znači, samo sportski dio (prva momčad i akademija) i eventualno dio vezano za stadion/kamp jer je aktualno. Ostalo ostaviti za članski dan odnosno neke druge članove uprave/zaposlenike u izjavama za medije, zadužene za svoje sektore.
    U krizi je Zvone jedini koji može smiriti članove. U krizi mi se ne sluša ni Kova, ni igrači, ni Dabac.
    Par jasnih pitanja/odgovora, da nas prebaci ponovo na pozitivu.
    Nadam se da ćemo čuti nekaj kroz desetak dana.
    Dajte nam Zvoninu najavu europske sezone i kratki osvrt na transferno i kvalifikacijsko ljeto.
    Ujedno na taj način malo i nahraniti medije pisanom klupskom objavom, kako ne bi iskrivili/preuredili/zakamuflirali istu po željama urednika/vlasnika.
  • Špan
    86
    koji put vas par donosi istine i zakljucke prije nego se zna sve i gura javno da kojekakvi tovari cetnici i novinarcici crpe informacije bez da se sjetite da nas citaju svi
    Sto ako mu je npr emotivno pretesko gledat uzivo ili slicnk pa jednostavno ne zeli opterecivati ekipu i kolege
    Ali ne ne vas konzilij pravednika zna unaprijed sve i kritizira na nevidjeno i odlucio je cija glava ide na panj prva
    Nismo mi ni europsku ligu nekad zasluzili.
  • modri-kibic
    2k
    opisu posla uvesti klub čiji je predsjednik u tu Ligu.Mali dioničar

To mu piše u ugovoru? Ti znaš koji mu je opis posla? Daj se prizemljite, uzemljite ili kaj već.

Najbolje da imamo svaki dan live kamere kaj Boban radi, kaj Boban jede, kakva mu je stolica, tvrda ili meka.

Čovjek ima život i izvan Dinama, iako mu je to neki hobi ili ispušni ventil neka komentira.
  • Mali dioničar
    20.5k
    To mu piše u ugovoru? Ti znaš koji mu je opis posla? Daj se prizemljite, uzemljite ili kaj već.modri-kibic

:rofl:

Da, mora mu pisati u Ugovoru da je cilj igrati Ligu prvaka posebno kad je protivnik za plasman tu negdje s Dinamom ili slabiji.

I po rejtingu i po budžetu.
  • FrodoJePurger
    778
    Iskreno koga boli k?
    Ako moze biti oboje u isto vrijeme, kao i prosle godine, koga boli kurac
  • tp1997
    3.1k
    Sto ako mu je npr emotivno pretesko gledat uzivoŠpan

Zbilja? Cry me a river.

Ako ti je emotivno preteško pogledati utakmicu svog kluba uživo, što tisućama nas koji nemamo ovlasti u klubu nije, kako onda misliš biti predsjednik i da taj klub ovisi o tebi?

Da se razumijemo, od svih mogućih razloga zašto ga nema ne vjerujem ni jedan posto da je ovo u pitanju, ali me naprosto zapanjilo koliko je ovo blesavo opravdanje
  • Mlađi referent
    16.2k
    emotivno pretesko gledat uzivo ili slicnk pa jednostavno ne zeli opterecivati ekipu i kolegeŠpan

“Ako ti treba psihoterapeut, onda nisi za Dinamo”
  • Markelo
    3.9k
    Ne možeš brate mili biti u isto vrijeme i predsjednik Dinama i Vedran Ješe za talijansku publiku. Neozbiljno ispada
  • Kujtim Shalla
    11.5k
    Kakav signal poslati članovima. Ovo ne podržavam niti sekunde. Čovječe šta radiš u slobodno vrijeme ako ga imaš je tvoja stvar,ali kad igramo tekmu ti prenosiš tamo neke utakmice na sky , ma nemoj me jebat. Neću ovo podržati . I od Bobana je previše ,ako ima istine u ovome
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.