• Fatos Beqiraj
    3.2k
    pa i dobilo je otkaz dosta koliko sam cuo kad su dosli oni
  • Common Sense
    1.6k
    Da, istina, jedno 10-ak ljudi je dobilo otkaz ili im nije produžen ugovor o radu.
  • badjibadara
    10.5k
    Pojačalo se članstvo, marketing, otvorio dSHOP, dLAND, valjda to vuče neke nove zaposlenike dok nam ne isporuče ove nove robote naručene iz Kine.
  • Common Sense
    1.6k
    Može biti, može biti. No ja bih poučen iskustvom ipak rekao da se radi o klasičnom političkom zapošljavanju, za barem većinu tih novozaposlenih. Takvo je i mišljenje jednog člana NO koji također kao i ja smatra da je volumen plaća za zaposlenike jednostavno prevelik i neodrživ.
  • badjibadara
    10.5k
    Upoznaj nas sa krivinama ako imaš neka saznanja. Biti će još članskih dana, a nadam se da nema svetih krava. Iskreno ne znam nikakve nove brojke.
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    pa nadam se da ce te ti i ta osoba u NO nac neke dokaze, inace su ovo ozbiljne prijetnje ugledu DP. Al ako je otislo tih 10 pojacalo se sve ovo navedeno, dosla b momcad koja sigurno ne moze sama od sebe funkcionirat lagano se tu nakupi 50 ljudi
  • deda
    47.8k
    Kakve veze ima Đulić s bilo čim u Dinamu, jesi ti normalan?
  • Ludovic IX
    12.6k
    dobio je 40 milja za ulazne transfere i potrosio 17 od tih 45.. nije imao tih 17 za potrošiti na pocetku. Ja tu ne mislim na bobanovu upravu zadnju godinu vec otkad je maknut barisic, perasica itd.. imali smo hrpu kostura u ormaru i trebalo je to riješiti. Dinamo nije imao kapital osim u par igraca. Bez toga bi imali kurac a ne ovakvu ekipu. Ja vjerujem da jos uvijek plaćamo perasiceve/mamiceve dugove..

Treba znati čitati sa razumjevanjem. Razumijem da je nekima teško to
  • Papastrumf
    24k
    Od zime nadalje u klubu se zaposlilo (čitaj: uhljebilo) jako puno razno-raznih ljudi po kancelarijama. To su uglavnom stručnjaci sa FF, specijalisti općeg usmjerenja i ostalih teško zapošljivih struka za koje je u najmanju ruku nejasno kako bi potonji svojim radom mogli doprinijeti razvoju kluba. Sukladno tome, troškovi za plaće zaposlenika su značajno narasli.Common Sense

Ok, sad navedi doslovno jednu takvu osobu imenom i prezimenom. U suprotnom molim admina da ga odstrani s foruma.
    Od zime se u klub zaposlilo dvoje ljudi u marketingu i to jedna kao zamjena osobi koja je otisla, a druga je dugogodisnji student koji je dobio ugovor o radu.
    Osim njih, zaposlena je osoba zaduzena iskljucivo za projekt dinamo + i to prije mjesec dana.
    Sva ostala zaposlenja su ili prodavaci u fan shopovima ili agencijski radnici na odrzavanju stadiona i travnjaka i to iskljucivo kada netko ode ili u slucaju fan shopova, kada se otvaraju novi.Dakle, radi se o najmanje placenim poslovima te onima za koje je izrazito tesko naci radnika.
  • austrijanac
    13.4k
    odrzavanju stadiona i travnjakaPapastrumf

No offense, ali moguce da ste bas na tim pozicijama zaposljavali ljude s Filozofskog…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.