• Zagreb1992
    3.8k

Razlika između tvog razmišljanja i ljudi u klubu je da oni razmošljaju dugoročno, a ti kratkoročno ...Uložiš u pojačanja i ako ne uđeš u LP onda si prisiljen prodavati više nego sad ..slabiš ekipu i samim time sportski dio ti pati ...Ovako da namiriš budžet prodaješ samo jednog eksponenta kojeg imaš i to je to
  • Mlađi referent
    16.2k
    Dobro ili loše ili svejedno?ElDorado

Smiješno

gradimo ozbiljan klub na duge staze, kojem predsjednik u fušu radi na Sky Sportu.crophantom

Sudeći po prijelaznom roku, moguće i da je predsjednik u fušu :smile:
  • don
    21.3k
    Uložiš u pojačanja i ako ne uđeš u LP onda si prisiljen prodavati više nego sadZagreb1992

znači po tebi se ne triba pojačavat do kraja 8. miseca odnosno nikako za LP, već tek evantualno ako uđemo u nju? Ispravi me ako nisan dobro razumia.

Ovako da namiriš budžet prodaješ samo jednog eksponenta kojeg imaš i to je toZagreb1992

i na čemu si onda? "Namirio" si budžet. Kakva je ekipa? Di su svi silni milijuni iz LP?
  • dd29
    1.1k

Onda je kasno, ne treba se više ni pojačavati.

Ekipa s kojom se igrao playoff lige prvaka i pokušavalo ući u ligu prvaka može igrati i EL. Sad zašto se nije pojačala pred playoff nemam pojma.

Za HNL je svakako dovoljno dobra.
  • vjeko1701
    28.6k
    Po čemu? Jel se ekipa slaže za 8 utakmica u europi ili se pak priprema za sezonu-dvije. Znači sad recimo ne treba dovest Kotarskog jer eto, ne treba nam golman u EL. Golman nam treba za sljedeće dvije-tri sezone, možda i više ako toliko ostane.
  • ElDorado
    13.7k
    Mislim da on zeli odrzati neke kontakte i biti vidljiv u nogometnoj javnosti
    Npr ta prica nije isao u Norvesku. Tko kaze da nije ostao jer je sredjivao kotarskog ili nekaj slicno
  • Paggini
    97.3k
    ne treba se više ni pojačavati.dd29

Luzerske priče, i da KL igramo, treba se pojačavati koliko god možemo.
  • Dzoni
    7.8k
    Sheik Mansour je bio na utakmici Citya možda nekoliko puta u 15 godina pa je uspješan u svom poslu. Od toga što je na baš svakoj utakmici ne znam koliko ima PRAVE koristi. A u pozadini možda radi nešto zapravo korisno za klub, možda
  • Noel
    24.1k
    Jel ovo za Bobana istinita informacija ili fake news?
  • Borovljanin
    730
    Ne znam za vas, ali meni nekako smeta to što Boban nije na utakmicama. Pogotovo ovoj ključnoj u Norveškoj, najbitnijoj u dosadašnjem mandatu.

Neobično mi je da ima taj stav: "Meh, ma imam ja i bitnijih stvari u životu od gledanja Dinama na stadionu". Ipak je predsjednik kluba.
  • IstokKa96
    955
    Ako je vijest tocna, prihvatljivo u slucaju da stize na nase Euro tekme...ionako je bilo upisa da je na stadionu 'od do'...
  • Common Sense
    1.6k
    Predsjednik kluba morao je biti na toj utakmici. Možda se radi o neodgodivim privatnim obvezama o kojima nitko ništa ne zna.
  • hanibal
    184
    Razlika između tvog razmišljanja i ljudi u klubu je da oni razmošljaju dugoročno, a ti kratkoročno ...Uložiš u pojačanja i ako ne uđeš u LP onda si prisiljen prodavati više nego sad ..slabiš ekipu i samim time sportski dio ti pati ...Ovako da namiriš budžet prodaješ samo jednog eksponenta kojeg imaš i to je toZagreb1992

sve stoji i ovoga se držalo ..........ali da nabolje lijevo krilo Vidovića (koji se odlično nadpunjuje sa Beljom) odlučiš da bude osmica i na tomu temeljis pripreme iako je svima pa i njemu jasno da on nikad neće biti moderna osmica prije će biti lažna devetka nego osmica, i nakon prve dvije utkmice u Europi da ga škartiraš i betoniraš na klupu...... nema veze sa transfer politikom nego ogromnom pogrešnom procijenom....... tu je najveći problem po meni, da se početkom godine nije Bennacer ozljedio teško da bi Stojković ovako eksplodirao, Beljino vađenje nakon 60te minute tijekom prošle sezone, Domingez ispred Galešića radi trasfer potencijala iako ti je jasno da Domingez u europi curi uz Valičićeve manjkavosti se to obilo od glavu, da se Bakraru nije mogla podići plaća makar do kraja kalifikacija jer bi nam on protiv Vikinga bio odličan jer mu odgovaraju takve ekipe..... sve su to sportske odluke.....u HNL-u ih možeš kompenzirait a u europi nikako, naglasak je na konstruktivnom a ne na pljuvačkom.....ali ako će ovo biti lekcije na kojima će se naućiti onda mi je okej da je ovo dio procesa
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    Cime se vi zamarate, ko da on trci po terenu. Ako covik volji komentirat i to mu je gust nek komentira sve dok ne ispasta klub radi toga. Svak od nas nesto voli i uziva u tome tako i Boban komentirat. Pa cijela ostala delegacija je tu, a svejedno zajec ide ko poxasni predsjednik plus dabac, maric i ostali
  • Noel
    24.1k

Osobno nemam toliki problem sa tim, pogotovo ako će nastavit u Dinamu radit pro bono kao predsjednik ali bi volio da tu iznimnu tjednu aktivnost tokom godine koju ima prema talijanskim medijima odnosno prema talijanskom sky sportu usmjeri i na domaće medije. Čisto da naše medije par puta godišnje gospodski podsjeti tko su oni ustvari.

Ne velim da treba tjedno imat urbi et orbije kao u Italiji ali bi mogao par put godišnje se pokazat i progovorit. Pogotovo kad lešinari napadaju Dinamo svim sredstvima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.