• marcio amoroso
    53.5k
    Vidim da svi imaju neke želje za ždrijeb pa ću i ja izraziti svoje. Leverkusen vani iz prvog pota, grčki cigani doma. Drugi mi je svejedno jer su realno svi tu negdje. Iz trećeg i četvrtog pota najslabije moguće protivnike.
  • NORTE
    26.8k
    S navijačke strane sad je dobra prilika da izvučemo Bešiktaš doma.
  • Ludovic IX
    12.6k
    bjelica je ispao od young boysa na sličan način. Brainfart od dvij3 minute u zg nam odnesle..

Ja očekujem napredak u stavu prvo jer lani je to meni bilo loše protiv celte, betisa, lillea, mittyilanda.ako on bude bolji, bit će i koji bod vise
  • Bryan
    135
    Ja bi samo da iz slabijih potova ne izvučemo klubove iz liga 5-ice ko lani. Jbm mu ako smo u 2 od 3 pretkola morali igrat s najtežim mogućim protivnicima daj malo ohladi s tim ždrijebom
  • Noel
    24k
    Mislim da nije toliko bitno koga ćemo izvuć koliko je bitan raspored utakmica.
  • pjetlić
    476
    Ja bi neku spanjolsku vani, doma sta Bog da i sreca junacka.
  • Chess96
    299
    https://ibb.co/S4FTR2zD
    Ispravljeno, ali ovo izgleda užasno.
  • Crusades
    25.6k
    Pa kak ti je zvezda tu? Jučer ispali u konfarans ligu
  • Chess96
    299
    A krivo je, ostala simulacija od jučer
  • Ivanmtk
    2k
    Ne pruža mi nikakvu utjehu nakon ispadanja iz LP. Naravno da će me proć i da ću opet navijat, pratit i bit lud, ali trenutno me totalno nije briga koga ćemo izvuć jer nama ovdje nije mjesto i nismo trebali biti da to sami nismo toliko željeli i sve uradili da budemo tu. P. S Ako se uđe u top 24 i onda ispadne od nekog Alkmaara i to nam budu predstavljali ko uspjeh onda idemo u totalno krivom smjeru.
  • joesimunic
    503
    Samo daj četvrti pot bez hoffenheima, bešiktaša, neca i da nema engleza iz trećeg i ja sam ispunjen.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.