• NerminB
    1.9k
    Chelsea uzeo delapa za 35 mil., nakon godinu dana ga prodaje forestu za 52 mil. Covjek za tu godinu dao 3 gola :grin:
  • Dzoni
    7.8k
    Jedini usporedivo loš deal s ovim se može naći u dućanu Balenciage
  • KtcGoat
    7.5k
    Sudeci po reakciji, bratu ovo bildanje marketinga preko njega nije u ugovoru :cry:
    https://streamable.com/ui7bgf
  • NerminB
    1.9k
    135 mil daje liverpool psgu za barcolu.. majko draga
  • Kruno
    1.6k
    Novi Wirtz, nedostojan tih novaca.
  • GOAT
    9.2k
    135 mil daje liverpool psgu za barcoluNerminB

Prosli su Thun jebe se njima
  • pešća
    1.9k
    Protrljao sam oči vidim li dobro, a izgleda da vidim. Današnja utakmica La Lige između Barcelona i Bilbaa dostupna preko Disney+ Premiuma haha.
  • ZG plavi 01
    574
    a mislim, govorimo o covjeku koji je dao 15 golova za Ipswich sezonu prije. Mislim da je glupo suditi po prosloj sezoni u Chelseaju koja je bila raspad sistema. Sigurno ce se bolje uklopiti u Forest. Svakako 52 milijuna previse (ali u PL Englezi vrijede zbog home grown pravila)
  • Benedikt
    335
    Škotski Hearts je odigrao 6 utakmica u pretkolima. 0 pobjeda, 3 remija i 3 poraza. Na penale izbacili bečki Rapid i ušli u konferencijsku.
    https://x.com/UEFAObscura/status/2092745553230602592?s=20
  • vlatkomarkovic
    3.9k
    Ajde da se svi malo ujedinimo u ovim vremenima. Živjela Viktorija Plzen, bum si naručio jedan Pilsner, a Delije živjele mi sto godina ovako, svaka vaša suza je za mene eliksir života. Trunite i dalje s vašim generalom. Pozdravi mi Slobu, Arkana, Adolfa, Pota, Huseina, Kima, Maoa i druge i neka vam bude kazna gledati Zvezdu do kraja svemira….
  • NerminB
    1.9k
    a ne znam.. van pameti mi je da nottingham sad daje 15 mil vise za njega nego chelsea onda kad je imao top sezonu u ipswichu.. u svakom slucaju, danasnji transferi i cifre su van svake pameti. Svaka budala danas kosta 50, 70, 100 mil.
  • KtcGoat
    7.5k
    Crna Gora i San Marino jedine su dvije od 55 UEFA-inih članica koje nikada nisu imale klub u grupnoj ili ligaškoj fazi nekog europskog natjecanja. Andora se s tog popisa skinula u četvrtak navečer, kada je Inter Club d'Escaldes izbacio kosovsku Dritu i izborio ligašku fazu Konferencijske lige.
  • rokikaciga
    17.5k
    Inace Plzen je jako lijep grad i jako jako dugo su tamo igrali skoro samo igraci iz bivse Cehoslovacke. Nije bio nikakav dekret kao u A.Bilbau sa Baskima vec je jednostavno tako bilo. Definitivno jedan od drazih klubova u tom dijelu Europe
  • Markelo
    3.8k
    Ja ne znam što su Česi toliko nabrijani da Kosovo bude srpsko. Jučer vidim skandiraju skupa sa Delijama a to nije nešto što se prvi put pojavljuje. Traje već neko vrijeme njihova potpora Srbima u vezi Kosova čak i u nekim utakmicama gdje nit ima Srba, niti ima Kosovara. Bizarno mi je da se toliko time bave
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.