• Raul
    470

Da, na njih sam mislio, zaboravio sam na taj dio da iz tog dijela ždrijeba klubovi idu direkt u EL.
  • tigric
    1.4k
    Uzalak u grupnu fazu: 4,31 milijun eura
    Pobjeda: 450.000 eura
    Remi: 150.000 eura
    Plasman u top 8: 600.000 eura
    Plasman između 9. i 16. mjesta: 300.000 eura
    Ulazak u doigravanje za osminu finala: 300.000 eura
    Ulazak u osminu finala: 1,75 milijuna eura
    Ulazak u četvrtfinale: 2,5 milijuna eura
    Ulazak u polufinale: 4,2 milijuna eura
    Ulazak u finale: 7 milijuna eura
    Osvajanje: 6 milijuna eura

Gdje se igra finale Europske lige?
    Finalna je utakmica 26. svibnja 2027. na Waldstadionu u Frankfurtu.
  • DrRatoljub
    1.4k
    Nisam optimist po Kovinim tekmama u Europi. Nismo primili gol u 1 od 16 utakmica.
  • Felip
    805
    Manje više je sve rečeno na drugim temama. Nismo na vrijeme riješili status prvog vratara, nismo se pojačali kako treba i ponavljamo greške u igri zbog kojih nas protivnik lagano kažnjava. Niti imamo potreban mentalitet niti igračku kvalitetu niti potrebnu infrastrukturu za elitnu Ligu prvaka. Kraj priče.
    Europska liga je ponovo prilika za sve u klubu da pokažu može li Dinamo biti konkuretniji i kvalitetniji nego u prošloj sezoni koja je ipak bila premijerna za sve nove ljude u klubu, ali u konačnici nismo bili zadovoljni kako je to izgledalo.
  • vjeko1701
    28.5k
    Napredak u EL se mora vidjeti. Čak se može i proći dalje sa istog mjesta ali mora se vidjeti veća ozbiljnost u utakmicama sa protivnicima iz vrha i lige 5. Da ne govorim o tome da se i skine neki skalp tog profila. Ako toga neće biti, mislim da Kova zaokružuje svoju priču sa Dinamom nakon ove sezone i traži se netko tko može donijeti taj iskorak.
  • Crusades
    25.6k
    Apsolutno, mora se pokazat ozbiljan napredak, kakav se pokazao između jesenskog dijela i ovog proljeća.

Mora se moći ravnopravno igrati sa jačim ekipama, bit konkurentan, a ne past bez ispaljenog metka. Ako se to ne napravi, ne vidim zašto bi i sljedeću sezonu bio trener Dinama. HNL mu neće bit dovoljan za to.
  • Olmic
    5.9k
    Prijava igraca do 31.8?

Znaci jos samo 4 dana neizvjesnosti.

E sad nakon prospavane noci misljenja sam da ce Boban ici popravit kaj je zasro i nece nikog prodat nego ce jos dovest igraca, a prodaju ce ostavit za zimu
  • Dudu
    3.4k
    din.png

Od tugovanja nema ništa, igrajmo se sa ždrijebom naše realnosti :grin:

Simulator
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Ne kuzim kako ce bit bolje kad opet iz jednog gola dobijamo 2. Ovo ovako nece ici u EL, ovisi o zdrijebu, ali bit ce opet drzi gace i slazi ekipu za iducu godinu.
  • Raul
    470

Ja dobio Sociedad, Benficu, Spartu, Anderlecht, Jagiellonia, Lech, Cretu i Torreense.
  • Mathiasovi Chageri
    9.1k
    Poigrao sam se i ja:

slika.png

Ako ništa, vrhunska gostovanja, ali nećemo se puno kruha ovdje najesti.
  • Dudu
    3.4k
    Torreense druga portugalska liga, skroz sam zaboravio na tu senzaciju

Bilo bi zanimljivo odigrati europsku utakmicu s drugoligašem :rofl:
  • Paggini
    97k
    gS9a1Jr.png

Buraz kae ovo :lol: :lol: :lol: :lol:
  • emilperska
    18.1k
    Ma EL je generalno najgore natjecanje za nas.
    Pare nesto vece nego KL, ali ne puno. Ovdje borba da uđeš u 24 do zadnjeg kola, a u KL možes u 8/16. Manji presing itd. Nabiješ koeficijent itd.

LP je svijet za sebe radi financija. Ali ovdje dobivaš razne Palace, Sociedade, Leverkusene, OM-ove gdje znamo svi da je Kova tu prilično limitiran u postavkama.
    A budimo realni pola ovih ekipa moze igrat 2.krug LP.

Ugl grdo natjecanje.
  • austrijanac
    13.4k

Novcanik i srce me boli dok gledam u ovo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.