• Matija1711
    39
    Sta treba ovaj covjek napraviti da pocne protiv Vikinga,nemam nista protiv Valincica li meni je on bolji izbor desno
  • Ljubo
    1.7k
    Uvjeren sam da Niko Galešić može igrati svaku poziciju u prvih 11, igrač za reprezentaciju.Ljubo

Ne volim se hvaliti ali smatram da mi je ovo najbolji upis kojeg sam ikada imao na Zoni.
  • Masto
    2.2k
    Kakav je igrač pokazao je jednim potezom koji i najvećim špicama ne bi bio jednostavan
  • fakin
    6k
    Što čovjek treba napraviti da napokon bude u prvih 11?
  • Madness
    140
    Realizacija kod udarca za gol vrhunska, šmekerska i u stilu vrhunskog centarfora. Ako seciramo do najsitnijih detalja svaki potez npr. Tabinasa i Gode treba reći da je i Gale jučer imao 2 iznimno loše reakcije, prvu kod gola Mladenovskog gdje je očito došlo do kratkog spoja prilikom preuzimanja između njega i Radelje, i druga kad je Mamut krenuo jedan na jedan protiv Neve, trenutak dekocentracije i nije ispratio offside zamku te napravio korekciju.
  • BBBaranja
    5.1k

Radeljič kao najviši igrač brani prostor,ostali imaju igrača.
    Galešić kojeg prozivaš ima svog igrača Mamuta?!?
    Godi bježi Mladenovskog i zabija..
  • Madness
    140
    Dogodio se cijeli set vezanih pogrešaka od strane više igrača, poanta je u tome da svakome tražimo dlaku u jajetu, a nitko nije bezgrešan. Ne mogu svi igrači u rosteru biti iste kvalitete. Postoje razlozi zašto je, karikiram, Gale 12. ili 13. u hijerarhiji, a Tabinas 18. ili 19.
  • Blueshadow86
    5.5k
    Svi samo pišu o mogućim prodajama Domingueza, Stojkovića itd… A mene uopće ne bi začudilo da sleti neka dobra ponuda za Galešića. Jako dobar i zahvalan igrač. Jako dobar na stoperu, dobar i na desnom beku, a vidimo da ima kapaciteta i za zadnjeg veznog.
    Nadam se da ne ide nikuda, ali kažem, ne bi me nimalo začudilo da “iz vedra neba” sijevne neka dobra ponuda za njega.
  • Ljubo
    1.7k
    Moguće da sjevne neka ponuda za njega, ali ja Galešića u Dinamu vidim dugoročno, sigurno sljedećih par sezona. Biti će stup naše obrane.
  • dinamozivivjecno
    3.5k
    Uvjeren sam da ce Gale biti nas novi kapetan kad Misic jednog dana ode u zasluzenu mirovinu.
  • Mozart4
    328
    Bolji od svih stopera, a sjedi na klupi.
  • Krulek
    1.3k

Bolji i od desnog beka, a sjedi na klupi...
  • CastAway1986
    6.3k
    Najbolji stoper Dinama! I desni bek !
  • Orc123
    16.9k
    proslu tekmu zabio majstorski gol ali si zaboravio spomenuti da je dva puta kriminalno obrambeno reagirao i kod gola i kod one 100% Mamuta, isto tako i protiv Belupa bio je defanzivno los....da je danas igrao Ramos u obrani ne ni se nista promijenilo jer mi momcadski danas nismo branili nista, pocevsi od golmana pa sve do Belje.....

Izmisljat toplu vodu sad fakat nema smisla. Ovo je poraz svih u klubu, a ne jednog igraca ili vise njih. Nismo bili spremni za LP i tjt
  • joesimunic
    511
    Potukao bi se i u veznom redu za poziciju :grimace:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention