• fakin
    6k
    I još jedan upis i necu vise pisati. Ko zna koja utakmica zadnje dvije sezone koju smo izgubili zbog 4 3 3. Zar stvarno nitko ne vidi da nema smisla forsirati istu formaciju u svim utakmicama? Pa nismo mi Bayern.
    Ne mozes s istom formacijom igrati protiv rudesa i euro tekme.
    Viking, Genk, Midtjylland, Celta, Betis, Lille pokazali su nam upravo to. Zasto 6 puta moramo raditi istu gresku?
  • Markelo
    3.8k
    Šta nas briga gazimo Hnl-om i sunce je blue.
  • Zg123
    4.4k
    ja i dalje odbijam vjerovati da trener mora igrati tu formaciju i da trener ne moze igrati nesto drugo, to ne postoji u niti jednom klubu pa cak ni u Barceloni ciji je dnk Flick izmjenio i malo dodao nekog svog stiha. To mi je ok u mladjim kategorijama ali stvarno je nebulozno ako se mora samo igrati 4-3-3
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    nije da branim sad ikog. Ali molim te koju to taktiku je trebalo izvest pa da prodjemo?

To jel 4 3 3 ,4 2 3 1 bla bla je sve ista stvar nisu uzetom vezani dok igraju pa da stoje tako. To je neka inicijalna postavka al se u toku utakmice promjeni totalno
  • fakin
    6k
    Pa sve utakmice zadnje 2 sezone smo igrali u toj formaciji. Ili je to odluka uprave (kako je bilo cesto u medijima) ili odluka trenera.
  • Georginho
    841
    Mislim da je ovo godina konsolidacije. Prošla godina je bila godina "spašavanja", ovo je godina "stabilizacije". Ne treba dramiti. Izborili smo EL i minimum 8 eurotekmi. Ostaje žal što nije izboreno i više, ali to je sport!!
    Doveli smo ove godine nekoliko mladih nada od kojih bi barem neki kroz godinu dana trebali izboriti mjesto u prvoj ekipi. Na toj priči treba onda graditi dalje. Ozbiljan projekt gradi se duže od jedne sezone. I ne treba pljuvati na prvom posrtanju!
    Da, i ja sam razočaran što nismo prošli Viking. I? Treba sve razjebat i rastjerat? Ajmo malo stati na loptu. Puno se još prilika otvara Dinamu kroz EP i ovu sezonu, koja je praktično tek počela
  • Bosna86
    13k
    Ajde ajde popijte šta god, povucite koju i sve pet… Svi sve znaju, samo kad treba nigdje nikog
  • Kujtim Shalla
    11.4k
    Bez da zvučim kao da mrzim klub i sve i svakog. Prošle sezone sam hvalio Bobana jer se rješio onoliko viškova . Toliko igrača koji nisu imali nivo za Dinamo se uspjelo riješiti. Radilo danonoćno . Sav respekt svijeta. E sad godinu nakon toga smo se nakrcali polomljenih igračima , igračima za koje većina nas nije čulo ,igračima koji nisu ni približno blizu prvih 11. Ne još ,nadam se da hoće jednog dana. Golman je bio ključna pozicija od prvog dana prelaznog roka . Mi točno 7 dana mislim do kraja prelaznog nismo doveli niti golmana ,niti igrača za prvi 11. Mišićeva zamjena je Rus koji to nije na kraju. Nije šestica i pitanje jel rotacija i on kao ovih 10tak koji su dovedeni skupa sa mladima. Po meni mi se nismo pojačali nego smo oslabljeni u odnosu na prošlu sezonu. O ja sam ljut na trenera ,na igrače ,a na koncu svega onaj ko je razočarao do sad je Boban
    I rukovodstvo kluba . Nikad bliže nismo bili ligi prvaka ,i lakše . Uz malo truda to se moglo dostići. Ali jebiga ,valjda nam ne treba liga prvaka. Ko da smo se kako trudili da ne uđemo u nju a ne obratno
  • Crni86
    23.9k
    Jedno je raspravljat, a drugo je srat i udarat samo da se sere. Mislim da covjek nema nista protiv toga da se raspravlja, vec protiv toga da se odmah skidaju glave nakon jednog krivog koraka, da se pojedinci odmah vrijedaju i nazovaju brojnim nadimcima i nazivima.

Izbrisat cemo zadnjih 8 mjeseci dobrog nogometa? Vracene titule? Pa grijesit ce se da. Grijesit ce se i jos. Pricajte, raspravljajte, ali ne vrijedajte i ne skidajte glave nakon prvog krivog koraka.

Svi smo danas ljuti, razocarani i tuzni. Imamo milijun upitnika nad glavom. To je normalno, emocije su na vrhuncu, ali ajmo bit odrasli pa nemojmo bit ko neke histericne babetine.
  • mrgud
    865
    Mogao je biti i Kelava trener prošle sezone pokraj onakvih tovara i rijeke i lagano bi uzeo naslov
  • Fan
    2.6k
    Nije problem što nismo ušli u LP, za to kadar nemamo ni blizu, ali je problem što smo ispali od prejadne ekipe.
    U 180 minuta Viking nas nije nadigrao u nijednom pogledu osim, bar na papiru, trkački, iako ne bih rekao da se to nešto pretjerano vidlo na terenu. S razlogom su se ljudi smijali onima koji su upozoravali kako je Viking super doma, kako će to biti teško, najteži protivnik, kako moramo biti na 100%...
    Mi da smo imali određene pozicije bolje popunjene, siguran sam da bi mi ovo prošli lagano.
    Tu sad dolazi do problema našeg vodstva koji se itekako kockao i izgubio. Ako za godinu, dvije bar 2 od 4 klinaca koje smo nateravali cijeli rok (Fuzy, Dani, Nsoki, Ultra) uđu u prvu ekipu i budu vrhunski, moći ćemo reći ok, više su se fokusirali na budućnost, a sad je bilo kaj bude, bude, ali dobili smo igračine. Al to nažalost nije dovoljno i obistinilo se što su mnogi upozoravali, uključujući mene, da imamo problem sadašnjosti (i bliže budućnosti ako ne riješimo to do kraja roka). Išli smo po Brumada na kojeg nismo računali ovu godinu, išli smo po Stojakovića koji je u trenutku potpisa bio ozlijeđen (750k), išli smo po Prevljaka koji, iako potreban za back-up, nije u planu za prvu ekipu (800k), kasnili smo s Rusom pa nije ni igrao kvale, doveli Oršića čisto iz emotivnih razloga, a znalo se da ne može bit u prvoj ekipi Dinama, Dani također došao ozlijeđen.
    Ključne pozicije oba krila i golmana nismo riješili, odnosno užasno nekvalitetno i treba se suočit s tim i dat upravi minus. Uopće ne pričam o nikakvom tjeranju ili pobuni, ali jednostavno moraju znati da kolko god su prošle sezone napravili odličan posao, toliko su ga ovaj rok zasrali.
    Priča je da nam je skauting 500% bolji nego prije. To se, barem zasad i što se tiče prve ekipe, ne vidi.
  • Jurki
    27.6k
    Uprava se kockala i spljugala 15+milijuna eura.
    Ovaj i ovakav Viking se jednostavno jebeno moralo proci.. a na kraju ispali - luzeri.
  • hanibal
    181
    Treba sve razjebat i rastjerat?Georginho

nitko to ovdje nije rekao niti u jednom kotekstu samo konstruktivni osvrt, ovo sa Vidovićem je stvarno ozbiljna greška u procijeni, protiv Thuna nas je pomazila sreća ovdje nije, nakon Thuna se nije uhvatilo u koštac sa problemima odlučilo se kockati na igrače koji bi tek trebali dobiti priliku koji su uglavnom prinove i koje moraš čekati a igrati protiv ovako organiziranom protivnika sa ovakvim Mišićem je kocka, ali sta je tu je idemo ponoviti gradivo od prošle sezone pa ćemo vidjeti tu stabilizaciju protiv Celti, Betisa Lila i sličnih klubova
  • The Undertaker
    10.1k
    Kupujemo ulaznice, kupujemo dresove, plaćamo DinamoPlus, članstvo, izlazimo na izbore...
    Što bi još trebali napraviti, istrčati na teren?
  • Dragon1Warrior123
    5.3k
    Da Boban nije Boban ova tema bi imala kojih sto stranica više minimalno. Prelazimo preko puno toga jer nam je čovjek gotovo svima idol, legenda i jednostavno DINAMO. Ali ja ne volim gledati Dinamo koji se raspada, koji se boji, koji igra uvijek na sigurno i koji je kanta za napuhavanje u Europi. Koliko god je prošli prijelazni rok bio dobar, ovaj mi je u potpunosti neshvatljivo loš. Od sage sa Livijem, do nedostatka osmice imšestice, povratak Orše kao populistički potez, dovođenje mladih igrača i krila, a svi smo vidjeli koliko se Kova boji riskirati s mladima. Ja vjerujem Bobanu, ali da je ovo njegov grijeh, bogami je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.