• Dendle71
    555
    Ima u Bernu sličan slučaj. Tamo je poznata tvrtka kupila prava na ime stadiona da bi stadion mogao nositi izvorno ime Wankdorf. Siguran sam da iznos u Bernu nije ni priblizno onome Hmburgu. Ali isto hvale vrijedno!
  • KtcGoat
    7.4k
    ROBERT PROSINEČKI više nije izbornik Kirgistana. Tamošnji nogometni savez objavio je da dogovoren sporazumni prekid suradnje. "Kirgiški nogometni savez zahvaljuje Robertu Prosinečkom na obavljenom poslu, doprinosu razvoju nacionalne reprezentacije i profesionalnosti", objavili su.

Prema tvrdnjama portala Eurasia Football, do raskida je došlo jer je Kirgiški nogometni savez htio izmijeniti određene stavke i uvjete u ugovoru Prosinečkog. Hrvatski stručnjak na to nije pristao te je dogovoren prekid suradnje.
  • Pacho
    20.1k
    Romano Benito Floriani Mussolini debitirao za Lazio
  • dzis
    1.6k
    Roma sinoc sjajno pocela. Malen 3 gola, Dybala 3 asista.
    Sa druge strane je bila ipak samo Fiorentina, ali Gasperinijva ekipa igra bas fino. Kada bi Inter kojim slucajem prodao Lautara, liga bi bila totalno otvorena. Ovako plavo crni i dalje za koplje iznad svih.
  • hardek
    12.3k
    Roma sinoc sjajno pocela. Malen 3 goladzis

Nemoš vjerovat kako nekad nekom igraču samo klikne u nekom klubu. Meni on bio totalno overrated igrač gdje god je bio a u Romi igra na vrhunskoj razini. Jučer su u prijenosu stavili neku statistiku mislim da ima 20tak golova u Serie A od prvog mjeseca. Treći gol nisam vidio ali prva dva su bila odlična, pogotovo prvi kojim me malo podsjetio i na Beljin gol
  • Droljo
    31.3k
    Kada bi Inter kojim slucajem prodao Lautara,dzis

Valjda budu doveli još nekoga a ne prodavali. Treba još tu mesa za napad na ligu prvaka.
  • skener
    9.2k
    Tko je ovaj gospodin u crnom i što on to ima u lijevoj ruci osim torbice

Inače dotični putuje s Livakovićem prema Barceloni

pxl-250826-157290282.webp
  • Olmic
    5.9k
    fensi mirogojceki
  • rokikaciga
    17.4k
    Zasta je Andy gol?
  • crophantom
    6.9k
    bara ima glavu ko onaj tata iz crtića The Croods
  • Ivdzo11
    10.9k
    Matej Maglica potpisao za Kocaelispor prekjučer, sinoć u debiju pogodak glavom za 2-0
  • Benedikt
    318
    https://x.com/PolymarketSport/status/2091585369103843614?s=20 Sad sam sve vidio.. klinac u pelenama uletio na teren u MLS-u
  • Matija1711
    17
    Baleba u Unitedu,evo ti Brightona,sad ce propast.
  • Tranzicijski Napad
    1.5k

nisu bas nesto propali protiv ville kad nije igro
  • Matija1711
    17
    Villa realno nije igrala bez jako puno igraca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.