• Netkos
    213
    Mislim da već sada sve ispod 15 milijuna bi bilo premalo. Ako ovako nastavi i ove godine i opet bude imao oko 40 golova i nastupi za reprezentaciju što vjerujem da će se sad dogoditi, minimalna cijena bi trebala biti preko 20 milijuna.
  • vjeko1701
    28.4k
    Stvar je i reputacije kluba. Mi najbolje unovčimo veznjake i nešto rijeđe stopera. Ne sjećam se koji je bio zadnji napadač za kojeg smo dobili ozbiljne novce. Mandžukić? Općenito u zadnjih 20 godina imamo Eduarda, Mandžukića i Balabana iznad 5M. Beljo bi trebao ozbiljnije popraviti tu situaciju i popraviti našu reputaciju u razvitku mladih napadača.

EDIT: Išao provjeriti, u top 30 transfera imamo 14 veznjaka, 8 stopera, 3 krila, 3 napadača, 1 beka i 1 golmana
  • Krizy
    75.3k
    U 2026. godini Beljo je odigrao 21 utakmicu te upisao 28 golova i 7 asistencija.

Po broju golova u 2026 drugi je na svijetu, a ispred je samo Ivan Toney.

Drugi je i po zbroju golova i asistencija u 2026., a ispred je ponovno samo Ivan Toney.
  • Peškaman
    9.5k
    Mislim da je realno između 10-15 milijuna,bliže 10.
    Prodali smo Baturinu i Sučića za 15+ bonusi kao igrače koji su bili dio reprezentacije i koji su igrali europska natjecanja.
    Istina je da Beljo ima brojke ali igraju ulogu i godine, prethodno navedenu dvojicu smo prodali s 21/22 godine.

Očekujem da bi jedino Englezi mogli ponuditi 15+ jer troše i razbacuju.
  • Ljubo
    1.7k
    Mislim da kod potencijalnog transfera Belje puno određuje sto ćemo igrati u Europi. Ako bi se pokazao u Ligi Prvaka u sto ne sumnjam ako uđemo, vjerujem da bi transfer mogao biti oko 20-25 milja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.