• Droljo
    31.3k
    Što konkretno se dogodilo u zadnja 2-3 mjeseca pa odjednom nogu očekivati borbu za mjesta koja vode u europu?db-izbjeglica

Posložili su se? Uigrali sa novim trenerom? Moguće je.
  • vjeko1701
    28.3k
    Pa nije HNL baš Premiership ili La Liga pa da uz par pametnih promjena ti ne možeš ekipu izvući iz borbe za opstanak u baciti u borbu za europu, posebno ako je u pitanju klub sa infrastrukturom i budžetom Osijeka koji je i dalje u top 4 lige po novcima.
  • NORTE
    26.8k
    Ja cu navijat i za Rijeku i Hajduk pa da se taj koeficijent malo poboljsa.Matija1711

Tebi ćemo oprostit jer si navijač koeficijenta.
  • fakin
    5.9k
    Ako ispadnemo od Vikinga bit cemo prvaci s 15-20 bodova prednosti.
    Ako prođemo Viking bit cemo prvaci s 35-40 bodova prednosti.
  • striko
    3.7k
    Vidim Matiju kako upravo pije kavu na splitskoj rivi.
  • vjeko1701
    28.3k
    Ako prođemo Viking bit cemo prvaci s 35-40 bodova prednosti.fakin

Uff, ovo je ipak dosta nerealno jer kako sam pisao, čak i ako bi bili u mogućnosti toliko nabijati neke razlike, jednostavno kao klub imamo sekundarne strateške ciljeve koji prelaze u prvi plan u onom trenutku kada naslov prvaka postane izvjestan.

Bolje je onda u zadnjoj trećini prvenstva davati minutažu najistaknutijim mladim igračima iz B ekipe nego baš loviti rekorde i nabijati razlike.

Može se prošla sezona uzeti kao mala iznimka tome jer je to i dalje bila nova generacija u povojima i bilo je bitno zauzeti stav, nabiti samopouzdanje i pokazati zube cijeloj ligi. Demonstrirati silu. Ali ako bi ove sezone bila slična ili čak bolja situacija, treba ju iskoristiti na drugačiji način.
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    Mi još dva dana do lige prvaka , a za HNL i tko će biti drugi, treći me najmanje briga . Bit će onaj koji je najmanje loš od ostalih i koji bude pametan pa energiju koristi da se baca na glavu protiv Gorice,Belupa a ne da ide 300 na sat protiv nas ko neki ,pa kolo poslije prime 5 komada od istrunule lokse . Imali šta za Stojketa ,o čemu je riječ? Kakva je ozljeda u pitanju
  • db-izbjeglica
    21.2k
    Nije se tolko promjenio sastav ali su oni prva tri kola zbilja izgledali drugačije, sređenije, samouvjerenije. Vidjela se razlika ove ekipe i prošlogodišnje koja je izgledala mentalno krepana mada se mora priznati da u prvom krugu nisu tolko loše igrali samo nisu znali zabiti.vjeko1701

Ali oni nisu ništa posebno napravili!
    Da su potjerali 15 igrača i doveli 15 novih, sa kompletno novim trenerskim kadrom, mogao bih očekivati drastične promjene.

Ovako... ne kažem da neće biti bolji, samo da ih ne očekujem u drastično boljoj situaciji.
  • vjeko1701
    28.3k
    Napomena, prestanite međusobno zajedljivo nadjebavanje tko bi kaj trebao pisati ili kaj bi se trebalo banirati. Naravno da otvorenom navijanju za Hajduk nema mjesta na forumu, ostali klubovi, kako di i kad, mada i tu sankcioniramo pretjerivanje.

Al zato su rasprave o benefitima ovog ili onog ishoda u utakmicama drugih klubova u europi potpuno legitimne i nitko neće biti baniran jer drugima ne odgovara njegov stav. Malo svi zadebljajte tu kožu i naučite se tolerirati mišljenja s kojima se ne slažete.
  • Masto
    2.1k
    kova za stojketa
    Kako je Stojković?

Nekako ćemo ga zakrpati, morat će igrati, ha, ha. Sutra bi trebao lagano trčati, sve ćemo napraviti da bude spreman za Viking. Svi ostali su dobro, nema ozljeda i vjerujem da ćemo svi biti zdravi.
  • vjeko1701
    28.3k
    Al kako sam napisao, ovo je HNL. Tu ne trebaš toliko radikalne promjene da bi iz borbe za opstanak došao do stabilne sredine pa čak i neke borbe za europu.
  • Jos-Optimus
    12.9k
    ali nije bilo realno ono prošle godine, ima tu HNL kvalitete, po meni borba 4.-6. mjesto. Kažem, možda ih debelo precjenjujem, ali jedini koji su po meni bolji od ostatka su Rijeka i Varaždin
  • DrRatoljub
    1.3k

Istina. Da netko ima dva milijuna eura za uložiti i pametno ih iskoristi, mogao bi se za treće mjesto boriti. Osijek je zapravo puno novaca potrošio zadnjih godina, a kako su trošili smo vidjeli zadnje tri sezone.
  • Diavollo094
    231
    Al se članci štancaju punom parom i onda im netko želi da prođu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.