• crophantom
    6.9k
    Ove godine ce biti svakakvih rezultata.

Tu je 5,6 zbrda zdola nabacanih ekipa, punih juniora, stranaca sumnjive kvalitete, neambicizonih uprava.

Bit ce tu i petardi i utakmica s vaterpolo rezultatima, samo ce ozbiljnog nogometa biti jako malo.
  • bbzg
    230

Kak su privremeno prvi na tablici ak igraju dva dana nakon nas?
  • vjeko1701
    28.3k
    Meni je samo bitno da mi igramo ozbiljno a ostali kako god žele.
  • Sibirski plavac
    9.9k

Ups, moja greška. Učinilo mi se da piše kad guglaš hnl raspored da igraju prije nas.
  • Diavollo094
    231
    igramo isti dan oni u 17 mi u 18:30
  • crophantom
    6.9k
    Slažem se, samo komentiram. Ali da cemo imati neki podrazaj u vise od 20% tekmi, tesko.

Ovo je danas bio okršaj 2 nevjerojatno smiješne ekipe, a to su pretendendti za top 4.
    Van Varaždina koji ima konstantu i Rijeke dok je Fruk jos tam, ja tu ne vidim naznake ozbiljne ekipe
  • Paggini
    96.6k
    U drugim vijestima, nakon ove sramote ugarskih poltrona, zasjeli smo na prvo mjesto HNLa, gdje ćemo ostati i ostatak sezone a ostali ispod neka se kolju, ko ih jebe
  • vjeko1701
    28.3k
    Ako će zbilja biti tako, neka Beljo i Stojković nabijaju statistiku, neka se čim prije odlijepimo na vrhu i neka čim više minuta dobe mladi. Podražaj će nam dati europa, barem još 9 utakmica, možda i više sa punim fokusom na rezultat. Pa da u miru vidimo di smo.
  • Thor
    3.8k
    Rekli smo, vidjet cemo koliko sarani mogu sa malo jacim protivnicima. Dobili smo odgovor.
    Rijeka je danas odgrala sa Istrom. Sarane smo vidli.
    Brijem da nakon ova 4 kola znamo kaj i kak bu nacelno dalje. Ista meta,isto odstojanje. +15 a dolje ispod nas ovih 4 nek se tuku.
  • Dzoni
    7.7k

I to sa kolom manje, a odigralo ih se 4 sveukupno.
  • marcio amoroso
    53.3k
    “Osijek je dobar, ajmo dobij te tovare”
    “Mrtvi Mađari, pojma nemaju”

Fakat brdo dječurlije tu piše.
  • crophantom
    6.9k
    da se razmemo, kiksat cemo i mi.
    Al da, mislim da ce biti dobra sezona za uigravati mlađariju
  • Carrasco
    7.3k
    Čisto da se prisjetimo slične situacije kao one današnje kod crvenog kartona. Tada su nas uvjeravali da se VAR ne može uključiti jer igrač nije pao.

"- Matković je tu vidno brži, a Prpić ga vuče. Tu da Matković padne to je čisti crveni karton. Igrač nije pao i na kraju mu lopta bježi. Sudac to gleda s leđa i vjerojatno nije vidio potezanje. S obzirom na to da igrač nije pao, VAR se teško može uključiti."
  • blackbully
    4.8k
    igramo isti dan oni u 17 mi u 18:30Diavollo094

Hajduk igra u ponedjeljak kući protiv Lokomotive.
  • Matija1711
    3
    Ajmo mi dobit Viking pa cemo fokus na HNL.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.