• Ljubo
    1.7k
    Nitko sretniji od mene ako uspije doći do razine na kojoj je Goda. Da bude igrac s kojim nitko od nas nema problema ako igra u slučaju ozlijede prvog beka, da uvijek da sve od sebe i da za HNL bude razina vise od bekova iz drugih klubova. Opet da je svjestan kako nije tako dobar da bude prvi bek i da to prihvati. Onda bi ga sigurno zadržao. Ali to je na dalekom štapu. Morao bi se još razviti da dođe do te razine.
  • joesimunic
    417
    Ja kao da nisam gledao istu utakmicu ko tu neki, meni je Tabinas bio čisto okej, a to što su neki zabrijali da bi nam vječna zamjena desnog beka trebao biti Cafu ili ne znam valjda Lahm je skroz druga priča.
  • Praskaton
    6.1k
    Nemam nikakav argument protiv njega i priznajem da imam hejt(koliko je to moguće prema igraču kluba za koji navijaš).Ne zanima me najgluplje moguće opravdanje ovog transfera da je on ultra jeftin.

Stranac treba bit duplo bolji od domaćeg igrača da bi igrao.Nadam se da će odgovorni progledat da nakon polusezone u Dinamu II postoji igrač kojem je tu mjestu umjesto Tabinasa.

Ova minutaža koju dobije Tabinas je sasvim dovoljna za Mikića.
  • Dzoni
    7.7k
    Stranac treba bit duplo bolji od domaćeg igrača da bi igrao.Praskaton

Ovo je toliko glup i besmislen argument temeljen na starim vremenima kad je kvota stranaca bila ograničena. Ne zanima me jel igrač rođen 250m od stadiona ili na Marsu, ako može pomoći, neka igra. Tabinas ima neke korisne karakteristike (ponajviše fizičke) i ako bi u dovoljnoj mjeri mogao sakriti mane (koje jesu velike), može biti koristan kao rotacija, s obzirom na malu cijenu kojom je plaćen.
  • Zg123
    4.3k
    Mene on podsjeca na Moharamija i on je bio izgubljen isto u prvoj sezoni kod nas i svi su se sprdali s njim da bi nam covjek postao pouzdana rezerva opcija na koju si itekako mogao racunati
  • Praskaton
    6.1k

Možda je.Rekao sam već na početku da nisam objektivan od prvog trenutka čekam dan kad će otići.Nesto kao Mmae.

A mozda i nije ako si bio dio nekog sportskog kolektiva svjestan si koliko je pripadnost bitna.Malo je igrača i osoba kao KTC koji se savršeno uklapaju
  • DerHerrKool
    1.7k
    Ova minutaža koju dobije Tabinas je sasvim dovoljna za Mikića.Praskaton

Možda minutaža nije ono najbitnije kaj Mikiću treba u ovom trenutku nego nekaj skroz drugo kaj nemre dobit u prvoj momčadi.
  • Shimano9
    58
    Tabinas i Goda nemaju veze s usporedbom, Goda je zastario bek koji nema pojma prema naprijed, ulazak Vinlofa je pokazao kolika je to razlika. Tabinas ide odlično naprijed, s obzirom da mu je tek 3 utakmica pokazuje već sad hrabrost. A nazad, pa nije to tako strašno loše bilo ako gledamo da je ovaj Tavares i puno iskusnije namučio. Međutim, to se s iskustvom i nauči, ali brzina i znati igrati s loptom, posebno u Godinim godinama, nećeš više dobiti. Ok, možda je glup pa neće naučiti, ali treba dati vremena pa vidjeti. Jer ponavljam, prema naprijed uopće nije loš, dapače. A Mikić evo igra za B pa nek pokaže u drugoj ligi da može u prvu, ako tu ne radi razliku onda o čemu pričamo uopće?
  • Hoxhemo Titulu
    99
    Tabinas ima kvalitete koje se ne mogu naučiti - fizikalije - ali, ima problema s nogometom. Dok se on nauči igrat nogomet i dođe do razine da bude pouzdani back-up, taman ćemo ga prodati za kakvih 500 keka u neku Poljsku, Slovačku...

Ako se Mikić s ovakom konkurencijom ne nametne, neće nikad.
  • deda
    47.8k
    Gledaj ga u Bijelom Brdu, čeliči se.
  • Shimano9
    58
    Evo igrač koji bi trebao za A igrati zamijenjen protiv BSK u B, Mikić nije ništa pokazao danas
  • Hoxhemo Titulu
    99
    Maliciozan komentar, budući da je zamijenjen u 86. minuti kad se prošlo u ofenzivniji sustav igre u pokušaju da se dođe do boda. Pokazao je da se udara kao senior + par ok poteza većinom u prvom poluvremenu - ništa revolucionarno, ali niti kritično. Ali ovo je tema Tabinasa, pa nema potrebe dalje off-topičariti.
  • Shimano9
    58
    Da citiram sam sebe, "Kao da ja ne bi volio da naš dečko bude dobar, al jbg, budimo realni nismo amaterski klub treba opravdati lovu". Na ovoj temi se spominjao Mikić prije mene, al ti samo mebne vidiš, pričamo o malicioznosti. A ja sam s tim htio naglasiti kako mali nije spreman za A, a to znaju i ljudi u klubu. Prelazak na ofanizvno ne znači da vadiš beka koji zna igrati tako, dapače, jučer je Vinlof baš ušao da bude ofanzivno jači. +, reci mi kaj si ti vidio da je on danas napravio a da sam ja fulao? Nisam vidio nikakav doprinos u drugoj ligi i ne vidim da je spreman za A
  • rokikaciga
    17.3k
    A ja tvrdim da bi decko bio prvotimac u svi ne-Dinamo prvim ekipama 1.HNL...sto su vidjeli cak i slepci u Ajdugu koji su ga vrbovali

Takoder, ono sto sam vidio od malog danas je da je fizicki barem jedno koplje iznad 90% Dinama 2, protivnici se od njega odbijaju a ne obratno, nije ispao kao ratkapa, uputio je brdo centarsuta i s lijevom i desnom nogom, ulazio u slobodan prostor itd itd
  • Shimano9
    58
    Hajduk je općenito poznat po super skautingu i platežnoj moći. Za njih bi sve bilo dobro dok Dinamo ima ipak malo jače kriterije. S druge strane svi ti silni ljudi i stručnjaci su slijepi, dok ovdje svi bolje znaju od njih. No konkretno, koliko puta je danas probio i ubacio dobro? +, Mikić je već odavno bio s A trenirao, on nije junior po fizici, brdo posebno lijevom je bilo u ništa. Da, znam, nije jedna utakmica mjerilo, pa evo, zato imamo B ekipu nek se dokaže. A ne kao i Rukavinu što se guralo na ime, pokaži evo ti Rijeka sad. Fascinantno je kako se ljudi vežu za imena umjesto za igru, dočim ja ne gledam na imena već samo igru, a vidim i da struka misli isto inače. Makar, ja kao i oni mogu biti u krivu, a kad su naši klinci u pitanju volio bi uvijek da griješim. Zadnji sam koji je za afrikanizaciju europe i Dinama, no nogometno gledano ja ne vidim mikića još
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.