• rokikaciga
    17.3k
    no nogometno gledano ja ne vidim mikića jošShimano9

S razlogom :smile:
  • Shimano9
    58
    Apsolutno, baš kao i cijela hrpa ljudi koja se bavi profi nogometom, iako možda ipak forumaši znaju bolje a ja nemam pojma kao ni struka :cool:
  • rokikaciga
    17.3k
    Jesi ti sebe stvarno usporedio sa Zvonimirom Bobanom, Dabcem, Capellasom, Kovom i Jerkom Lekom, da si na istoj razini nogometnog shvacanja? :lol:
  • Shimano9
    58
    Ne, samo ti imaš problema sa shvaćanjem. Rekao sam da ti ljudi znaju koji su profi, a ako ja vidim isto, onda mi oni daju za pravo da budem više u pravu nego ti, kužiš logiku sad?
  • rokikaciga
    17.3k
    Ti si rekao da nogometno ne vidis Mikica, a svi koje sam nabrojao su davali sansu malom, nisu odustali od njega, stali su iza njega i decko je i dalje projekt kluba. Mislim da ne vidis isto kao svi koje sam nabrojao. A i da ne kazem da cak i najveci nogometni umovi znaju i mogu pogrijesiti.

Necu vise ulaziti u offtopic, ipak je tema o Tabinasu
  • Shimano9
    58
    Pa jbt jesi ti lud? Zašto ne čitaš? 100 put sam rekao da želim naše klince i da bi volio da uspoije. Dapače, zagovarao sam šanse, ali jbt jednostavno nije pokazao razinu, ZA SAD, da bude u A ekipi. A to isto vide i oni koji su ga stavili nakon svih šansi u B. Zapravo, ti si potvrdio da su ljudi davali prilike i da su odlučili da ne vide da još ima ono nešto, baš kao što sam i ja rekao. A da li će? Pa jbg, nismo vračare, ono kaj sad vidimo nije to. Da li mogu svi pogriješiti? Pa i to sam ti rekao, čitaj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.