• Navijač Dinama
    12.9k
    Noa Mikić je odigrao jedino loše protiv Belupa kad je umalo izvisio crveni, van toga je odigrao svaku utakmicu ,! izuzetno visokom nivou(strpao Rebića u džep, odigrao top protiv Varaždina i Lillea kad je gurnut u vatru itd itd), pogotovo uzevši u obzir godine,iskustvo i ostale faktore, da je dobio određene mimute mislim da bi bio bolji nego sadasnji Valinčić nakon ozljede.

Momak koji je potencijal da bude najbolji bek lige i možda nova opcija na desnom beku seniorske reprezentacije, mora d*kat po drugoj ekipi i cijepidlačit, a igra Paul Tabinas koji nije imao mjesta u raspalom Vukovaru pored BiH premiligaškog beka Tičinovića...

I ne, ovo nije hate prema Tabinasu jer eto najlakše je po strancu, jer "uzme se na zub jedan, i samo se po njemu udara" po ovom, zbog ovoga, zbog onoga bla bla... ne kažem, nije sam sebe doveo niti se sam stavlja u igru i u prvu postavu, međutim ovo što je Tabinas sve odigrao je u najbolju ruku kriminalno.

Nema tog uvjerenja, novca, papira, statistike(iako mi je to iskreno za debile) i trenerskog znanja koji me može uvjerit da je Paul Tabinas bolji igrač od Noe Mikića.
    Jednostavno nije po ničem.
  • hardek
    12.3k
    Stvarno se ne želim natezat s ljudima na Zoni oko rotacijskog desnog beka. Ali ovdje je evidentno riječ o teškom hate-watchanju Tabinasa. 6/7 duela protiv Tavaresa je fenomenalno. Imao je jednu loptu u bunar gdje je veći problem bio teren i jedno utrčavanje iza leđa obrane koje je riješio fenomenalno.

Baš se ne skidate dečku s one stvari od kad je došao
  • vjeko1701
    28.3k
    Znaimljiva mi je ta teza koja se ponavlja svaku utakmicu koji igra Tabinas (ne samo ti nego veći broj profila).

Zašto se uvijek postavlja teza da igra jer u klubu smatraju da je bolji igrač od Mikića? Zašto se ignoriraju upisi ljudi koji nešto i znaju o nekim odlukama da je odluka ljudi zaduženih za razvoj mladih igrača da se Mikiću da BAREM polusezona a vjerojatno i puna sezona sa velikom minutažom u sklopu B ekipe kako bi se čim bolje razvijao umjesto da skuplja mrvice u seniorima.
  • Georginho
    787
    Jel još nekome zapelo za oko da užasno izvodi aut?
  • Navijač Dinama
    12.9k
    zasto bi mu se davala polusezona u drugom timu ako je već se relativno dobro dokazao i pokazao u prvom? Da je bio najlosiji to vrijeme što je u vatru gurnit, složio bih se, ovako je Noa Mikić odigrao to ispodprosječno/kritično poluvrijeme protiv Belupa, i odigrao ostale utakmice na nivou Valinčića prije ozljede.

Vrlo dostojna i odlična zamjena za tada ozljeđenog Valinčića i onda mu se nakon isto tog Belupa zakočio potencijalni razvoj i minute, a mogao si ga isprofilirat u budućeg startnog desnog beka. Možda i ne bi, možda se ne bi razvio možda bi bio truba, no to je isto kao i ovo da bi se razvio u boljeg od Valinčića sfera "što bi kad bi'.

Zebić, Perez Vinlof, Dominguez, Šunta itd..sve mladi, i dobijaju minute, rotira ih se, neki su i starteri(MPV i Dominguez).

Mladom igraču seniorske minute puno znače, ne vidim način i razlog zbog kojeg Mikić sa minutažom koju je dobio recimo Tabinas ili da je nastavio mjenjat Valincica kojeg da se doziralo da se vrati u formu prije ozljede, ne bi imali već beka gotovo slične kvalitete i karakteristika kao Valincica, a kud i kamo mlađeg i sa još većim preprodajnim potencijalom.

Ovako nit mu se našla posudba tipa Osijek, Istra, Loksa, prva slovenska, nit dobija minute u seniorima sto znači mladim igračima na koje očekuješ da ti budu nekad okosnica i netko na kok ćeš zaradit, a doveden je Tabinas bez ikakvog prodajnog potencijala, sa izrazito sumnjivim karakteristikama, lošim kvalitetima nedostojno Dinama, i da kupi to vrijeme, a a Mikić nek se jebe u drugoj ekipi i po livadama.

Pa onda kad se opet naljuti i ode iz kluba što je skoro i urasio, i to za dzabe, bit ce nabijanja na onu stvar momka i njegove privrženosti klubu i mjerenja njegove "dinamovštine" a klub ga tretira i ponaša se prema njemu kao prema ofucanoj kuhinjskoj krpi, to kog boli ona stvar.
  • Dendle71
    550
    ne samo to. Meni osobno ide na onu stvar kako uzima loptu s onog čunja prije izvodjenje auta.
  • vjeko1701
    28.3k
    Možeš derati patetiku kolko hoćeš al to ne mjenja stvari. Ljudi zaduženi za razvoj su procjenili da će za njegov napredak biti bolje da trenira i igra redovno kao prva opcija u drugoj ekipi umjesto da trenira sa seniorima i skupi tu i tamo sat vremena igre kao treća opcija.

Možeš raspravljati dal na kraju dana je ili nije tako ali ti nisi napisao to nego da Tabinas igra jer ga netko smatra boljim igračem ili jer Mikića smatra lošijim. Možda smatra, možda ne smatra ali njihove uloge u klubu nisu određene na temelju procjene tko je kaj trenutno nego tko kaj može biti uz ono kaj se smatra pravilnim razvojom.
  • The Undertaker
    10k
    Tabinas je danas bio loš prvih 20-25 minuta a nakon toga solidan pa i više od toga. Njegov transfer i guranje je odpočetka čudno. Najlogičnije objašnjenje mi je da je Capelasov vanbračni sin.
  • NitkoBitan
    38.4k
    Njegov transfer i guranje je odpočetka čudno.The Undertaker

Doveli ga za prakticki bagatelu za rezervnog beka, ima odlicne fizicke predispozicije. Ocito postoji neki potencijal pa makar da ga se useceri negdje dalje i zaradi s obzirom na minimalno ulaganje. Kaj je tu cudno?
  • Zagi
    18.9k
    466 minuta od dolaska. Pa nije to baš malo.
    Pada mi na pamet igrač kojem bi to jako koristilo.

Minutaža u dinamu ima svoju vrijednost , a ova je bačena u vjetar.
  • Jos-Optimus
    12.9k
    Da ste barem malo slušali Jerka Leku u podcastu onda bi znali da problem Noe Mikića nije Tabinas, nije bio, niti će ikada biti. Zna se zašto je bio povučen iz A momčadi, a čini se da konačno i karakterno sazrijeva. Mi od njega želimo dobiti igračinu, a ne Brekala br.2.
    Tabinas je lopata
  • Ljubo
    1.6k
    Tabinas nije kvaliteta za Dinamo ali je za HNL, tako bi ja to opisao
  • NKDZ86
    9.4k
    Svaka čast Mikiću kaj je još u klubu i gleda ko je ispred njega.
  • Zagi
    18.9k
    Tabi bu bio prolaznik, nebitno.

Cijela ova situacija će samo stvoriti dodatni animozitet prema Mikiću, potpuno nepotrebno.

Već danas (igra d2) ćemo svjedočiti proljevitim komentarima po Šunti, Zebiću, Mikiću i ostalima ako ne izdominiraju B: Brdo.
    A neće izdominirati B. Brdo isto kak to nije mogla niti 2003 generacija.
  • Droljo
    31.2k
    Već danas (igra d2) ćemo svjedočiti proljevitim komentarima po Šunti, Zebiću, Mikiću i ostalima ako ne izdominiraju B: Brdo.Zagi

E to. Onda se neće pitati (jedno vrijeme) zašto ne igra mikić. Ok, ak ne danas, za tjedan dana.
    Imamo trenera, sportskog direktora, capelasa i bobana. Oni su svi glupi & sljepi pa ne vide kako je mikić raketa a tabinas šumska gljiva. Moguće
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.