• Noel
    23.8k
    Kad si tolko opterećen i nezadovoljan u život kao Ničota onda se dogodi ovaj tekst. Kakve podle ki bi da bi i što bi bilo kad bi bilo insinuacije. Ak si već klaune krenuo pisat "ozbiljan" tekst onda si mogao i iskorsitit i ki bi da bi u obrnutoj situaciji. Da je Dinamo toliko želio Livakovića onda bi ovo ili ono.. zašto nisi napisao da je Livaković tolko žarko htio u Dinamo raskinuo bi ugovor sa Fenerom na svoju štetu.. Da je Livaković tolko želio u Dinamo iz ljubavi bi igrao besplatno. Da je Livaković žarko voli Dinamo nebi nikad otišao iz njega. Da je Livaković žarko želio Dinamo štrajkao bi glađu dok ga Fener ne pusti u Dinamo. Jebo te ki bi da bi novinaru amateru.

Hrpa gluposti i trovanja javnosti sa lažima, iako i sam papak Ničota zna da tako ne funkcionira nogomet i transferi. Nema tu ljubavi, čisti biznis i posao.
  • vjeko1701
    28.2k
    A i vi se svaki put zapalite radi Ničote, Lesičkog i Germanijaka.
  • Jos-Optimus
    12.8k
    Pa evo, čitajući članak u SN, i meni je kao najvećem zagovorniku Livija jasno da on nije došao jer je tražio preveliku plaću. Da, htio je doći, ali mu najveća plaća u Dinamu nije bila dovoljna i drago mi je da postavljamo granice, da ima zdravog razuma u klubu. Bez toga nema održivosti
  • Crni86
    23.8k
    za mamicevu kujicu mi je jasno i njegove tekstove uopce vise ne citam.

nicota mi je bio negdje na sredini (vise prema negativi), cak je pred kraj sezone napisao koji normalan tekst. Ali ovo sta radi zadnjih mjesec dana gdje samo blati klub, ne pise nikakve objektivne cinjenice, postavlja neke tvrdnje zlonamjerno i rusilacki.

Dobio sam potrebu napisat sto mislim o njegovom radu, pa da ju i on vidi kad vec nema srama posjecivat ovaj forum i crpit informacije od tud i potpisivat se pod njih.

A od sad na dalje mi je bitan kao i mamiceva kujica, kao i cijelo to srpsko zutilo.
  • vjeko1701
    28.2k
    Možda se tu i tramo potrudi biti manje očit od Leisčkog al sve je to u par deka. Na kraju dana kak si i napisao, zna se tko je vlasnik tog portala i zna se tko sve piše tamo. Nije vrijedno sline da ih se pljune.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.