• Krizy
    75.1k
    Tovari su nevjerojatni retardi.
    Sada se žale jer je Rakow odgodio ligašku utakmicu, a oni ne mogu.
    A bili su najveći zagovornici ukidanja odgoda pa ih je savez ukinuo.

Zagovarali su strane suce pa su u četiri utakmice pod njima ostali bez pobjede i bez postignutoga gola.
    Onda su opet išli s izjavama da vjeruju našim sucima.

Sjećam se i da su se žalili kada bi Dinamo često kola igrao prvi jer bi im stvarao pritisak nakon pobjeda, a onda sezonu nakon su oni igrali prvi pa im je to stvaralo pritisak jer imaju veći imperativ pobjede kada igraju prvi.

Stoka
  • puxigadjurdja
    3.2k

hrđavom k...cu i dlaka smeta.
  • NORTE
    26.7k
    Ma pristajem i na nastavak višegodišnjeg sudačkog terora u hnlu u korist Hajduga, samo neka ispadnu od Rakowa.
  • jp23
    4.5k
    Ne vraća se, koliko vidim Widzew ga je pokupio
  • wolfgang14
    4.7k
    belcar dobio drugi žuti za simuliranje. Loksa ima igrača manje od 25 minute
  • Facke
    8.7k

Masterclass Belcara. Kaj reci.
  • 433
    12
    Realno za ovo drugi žuti mi je smiješno…
  • miro
    9.6k
    bezveze mu je dao žuti, samo da sebe stavi u prvi plan
  • rakurs
    3.2k
    Ma dobro, možda, ali to ne isključuje apsolutnu glupost Belcara. Mogao bi Rudeš danas do prvih bodova bome.

EDIT: Zanemarite, ništa od toga.
  • Omake
    20.4k
    Zlatna prilika Rudešu da stavi pritisak na Goricu i Slaven.
  • wolfgang14
    4.7k
    rudeš sad zatresao stativu, lopta se odbije lokomotivi i stisnu im kontru za 1:1
  • KtcGoat
    7.3k
    Zanima me broj gledatelja ove tekme
  • Crni86
    23.7k
    Belcar je pao da, al nije nit trazio ista, nit mahao rukama… doslovce se krenuo vec dizat

Po meni je ovo greska suca. Bas me zanima kakav ce bit kriterij do kraja prvenstva za ovakve situacije, al meni se cini ovo kao klasicni hnl poguranac da prvenstvo napravimo zanimljivije
  • Sajla
    22.9k
    Po meni je ovo greska suca.Crni86

možda se stric Jelavić opet obrati medijima kao i prošle godine u ovo vrijeme?
    "Napravit ću sve što je u mojoj moći da svi suci koji nepošteno i tendenciozno sude, budu adekvatno kažnjeni... Nemam potrebu ništa objašnjavati, zna se kako suci mogu biti kažnjeni"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.