• deda
    47.6k
    Imat ćeš već danas raport iz prve ruke.
  • Filip85
    1.6k
    Prema informacijama koje sam načuo grad Sisak je sa milijun eura sponzor Segesti i cilj je da se u što skorijem roku dočepaju elite.
  • Krizy
    75.1k
    Segesta Sisak predstavila je nove garniture dresova povodom obilježavanja 120 godina postojanja kluba. Tradicionalni dres donosi povratak vodoravnim crveno-bijelim prugama s tlocrtom Starog grada.

"Sisak je nadaleko poznat kao Grad na tri rijeke te ovaj dres upravo predstavlja trajnu posvetu Kupi, Savi i Odri kroz stilizirane motive 'tri rijeke' prožete kroz zlatna polja na dresu."

0000000000528797.jpg
  • KtcGoat
    7.3k
    Kak je stanje u Vukovaru? Kaj je na kraju bilo s Gonzalezom?

Baš me zanima hoće li zadržat ovu razinu i opet napast prvu ligu u neko dogledno vrijeme.
    Crusades

Rekao je Pavlicek u PI da to dosta ovisi o stadionu, plan im je bit stabilni i onda kad(ako!) se stadion izgradi napast opet
  • deda
    47.6k
    To je zdravo razmišljanje, tako se rezonira i kod mene u Ždralovima. Zato će ona iduća sezona biti još jača jer ćemo konačno imati 5-6 klubova u drugoj koji imaju uvjete za prvu, a ne da se vuku po tuđim stadionima bez publike i identiteta.
  • Zg123
    4.3k
    Sisak je fino krenuo ulagat u sport, a i grad se isto dosta dobro razvija vec dulje vrijeme tako da se ne bih zacudio da se napadne kroz godinu dvije i hnl. Ne znam kakav im je stadion ali sam bio u kosarkaskoj dvorani koju samo moze sanjati 95% Hrvatske
  • KtcGoat
    7.3k
    jel krenula gradnja stadiona u Bjelovaru?
  • crophantom
    6.9k
    sa završetkom ove autoceste prema ZG Sisak ce se malo i napuniti ljudima, nije slucajno da su vec skočile cijene nekretnina.
    Lijep gradić, rijeka, da se još željeznica malo sredi, Sisak ima jebenog prostora za rast i mislim da ce se to i dogoditi.
  • Infinity
    21.3k
    Mislim da sam prije koji mjesec citao da Sisak ide u renovaciju stadiona, te da ce uskoro zadovoljavati uslove za najvisi rang. Mozda su u tom trenutku vec izvodili radove.

Meni se svidja da se konacno pocinje prvo razmisljati o infrastrukturi, pa tek onda o rezultatima. I za Vukovar je bolje da igraju drugi rang kuci i cekaju stadion. Njihova sezona u eliti nema smisla nikakvog. Gost svaku utakmicu.

I kad smo kod stadiona, mada nije 2HNL, u Brodu nisam upratio da se zavrsila centralna tribina. Sad mi izbaci vijest da se izvode zavrsni radovi, a tribina je izgradjena, pokrivena, te su stolice postavljene.

k5189si86zx3zvcn.jpg

S ovim i jednom tribinim iza gola vec imaju simpatican stadioncic.
  • deda
    47.6k
    Neki dan su krenuli bageri.
  • joesimunic
    402
    Također mislim da je Opatija završila s izgradnjom stadiona. Imat će sada lijep svoj stadion, jedino sam vidio nezadovoljstvo nekolicine jer je umjetna trava u pitanju, problem drugi je što mislim da su se puno žrtvovali i da im ove godine opasno visi ispadanje iz lige jer im je igrački kadar jako oslabljen.
  • Paulie
    2.2k

DSC_2923-scaled.jpg

teška engleska 80ih
  • Hnlovac
    7.6k
    ne samo košarka, pogle im hokejašku dvoranu
    ledena-dvorana-zibel-sisak-02.jpg
    Grad živi za hokej i igraju dosta dobro. Po 2000 ljudi je redovita scena na europskom natjecanjima u Sisku
  • Profesor Baltazar
    204
    pa neće seniori Opatije igrat u Opatiji. I dalje će igrat na Kantridi. Stadion koji se uopće ne može to nazvat. To je jedno veliko smeće. Žali Bože potrošenih cca 6 milijuna eura ili koliko već. Parkirališta uopće nema, tribine bez krova, odmah do tribina se čovjeku nalazi vrt i kuća i sad ih on nešto zajebava da mu je grad ukrao dvorište i svašta nešto.
    Još su stavili umjetnu travu radi "jeftinijeg održavanja". Glupani.
    Za školu nogometa bit će ok, za seniore dok su u ovom rangu nedovoljno.
    Dok Bogolin daje svojih 600 tisuća eura godišnje za seniore će funkcionirati, kada toga ne bude, idu u rang kojem objektivno i pripadaju. Uostalom postoje dvije struje Bogolin koji gura seniore najvise interesa radi sina/sinova, a Zdravko Šimić koji vodi školu nogometa prioritet je škola nogometa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet