• Olmic
    5.8k
    Jel to znaci da smo mi podbacili ako ih ovi ubijaju
  • don
    21k
    ovisi koga pitaš
  • Dzoni
    7.6k
    Ne da smo podbacili, toliko smo loše odigrali da nas dekretom treba izbaciti iz PO Lige prvaka
  • fakin
    5.9k
    Krenuo drugi set u Poznanu
  • Droljo
    31.2k
    7:0
    Lijepo
  • Ivan0302
    2.1k
    Koje su ovo šuge iz Thuna, protiv nas na nož, a Lechu spustili gaće čim su granicu Švicarske prošli
  • DrRatoljub
    1.3k
    Meni je super da to ekipa pise Thunkv rezultat u stilu da je Dinamo zbog toga los. Pa u drugoj tekmi je i bio loš, ali smo prosli. Protiv Vikinga smo bili odlični pa nismo dobili. Jedino je rezultat važan, sve drugo su preseravanja.
  • NORTE
    26.7k
    Meni je super da to ekipa pise Thunkv rezultat u stilu da je Dinamo zbog toga los. Pa u drugoj tekmi je i bio loš, ali smo prosli. Protiv Vikinga smo bili odlični pa nismo dobili.DrRatoljub

Apsolutno svatko od nas pomisli kako smo bili potpuno nemoćni protiv Thuna iako smo gubili 0:2, a onda ih osramoćeni Lech razmontira 7 jebenih 0!

Da smo bili toliko odlični protiv Vikinga onda ne bi primili 2 gola, a iako smo eveidentno bili bolji, nije baš da smo ih uništavali.
  • Dzoni
    7.6k
    Zaboli me dupe s kurcem kako igra Thun nakon što je odigrao nakon nas. Jedino je bitno da smo prošli
  • prefontaine
    10.7k
    Zaboli i mene ku*ac s dva du*eta na glav*ću toga kur*a kako igra Thun.

Ali zdravom logikom zaključujem da smo mi za nijansu bolji od tog Thuna.

Zašto? Pa zato jer smo ih se riješili tek nakon produžetaka. A onda malo dalje gledam, pa vidim da su oni u EL riješili Vikingura, kući dominantno, 3:0, u gostima izgubilo 2:3. Ajde, ok, nećeš ti rezultata, izgubiš 3:2 u gostima nakon što si doma dobio 3:0.

A onda dalje gledam, pa vidim da je taj isti Vikingur sad doma izgubio od Borca iz Banja Luke, koji u bh ligi teško koga mogu u gostima dobiti bez sudačkih poguranaca. Pa se sad, zdravorazumski pitam, jesmo li mi toliko dobri, ili je Thun toliko loš?
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Ili se poklopilo? Mi smo Atalanti zabili 4, da se igra 10 puta mozda bi kumulativno uspjeli nabrat 4.
    Ne znam kome trebaju ove analize trece utakmice u svrhu analize onoga sta se dogadalo prije mjesec dana.
  • Murta
    14
    Jedne godine je Hajduk odigrao 0:0 kod Deportiva, onda su za vikend izgubili od Međumurja, a Deportivo je dobio Real. Jel to znači da je tad Međimurje bilo bolje od Reala?
  • Thor
    3.7k
    apsolutno! :strong: :joke:
  • Raul
    468
    ovi grčki cigani su ušli direkt u grupnu fazu ili?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.