• mokoxax468
    1.8k
    Pričamo o razdoblju od 20 godina, ne trenutno. Po meni je neodgovorno reći da moramo osvojiti sljedećih 20 sezona ne uzimajući u obzir vanjske utjecaje.
  • dinamo u srcu
    3k
    U 2026. ćemo vrlo vjerojatno prebacit brojku od 60 000 članova samo iz Hrvatske i 10 000 iz inozemstva.

Koliko je broj članova iz Hrvatske, a koliko iz inozemstva bilo u 2025. i 2024.?
  • Borovljanin
    689
    Evo me na samom jugu Hrvatske pa nekaj razmišljam - zna li se koliko imamo članova baš u gradovima Dubrovniku i Metkoviću? Koliko u Imotskom?

Znam da su ti gradovi naše oaze ili enklave na jugu pa me zanima koliko ih baš članova ima tu u gradovima.

Ja pretpostavljam da članova Dinama naspram Hajduka ima možda desetak posto, u Imotskom znatno manje.
  • Thor
    3.7k
    Prosle godine D-N zupanija preko 1000 clanova. Ove...vjerojatno deda ima podatak.
  • Paggini
    95.6k
    Ove...vjerojatno deda ima podatak.Thor

Reci cu ti ja prijatelju moj - točno 1008 zasad!!!!
  • Mr Blue
    5k
    Prošle godine nešto iznad 1200 ako dobro pamtim.

Inače, jadranska županija s uvjerljivo najviše članova.
  • Gradina
    338
    Super bi bilo da imamo statistiku po gradovima
  • Gradina
    338
    ček, Zadar ima više od Šibenika ili Sinja, znam da je veći od ta dva skupa, ali zvuči nemoguće
  • Borovljanin
    689

Metković preko 200 članova, to mi se čini fkt dosta. Njihov DPH ima preko 1000 članova tamo.

Ali da Metković ima više od Vukovara..svašta.

Evo i Dubrovnik imamo preko 400 članova, više od Varaždina i Krapine. Tovari tamo imaju oko 2000. Onda smo fkt tamo na 10-20 posto članova u tim gradovima.
  • rioda
    17.9k

Mislim da ti te brojke nisu usporedive jer su na ovom našem popisu brojke ljudi s prebivalištem baš u tom gradu, a njihovo su brojke dph-a sa sjedištem u tom gradu, neovisno otkud su članovi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.