• prefontaine
    10.6k
    Bolje je da izbriše cijelu objavu...
  • Jos-Optimus
    12.7k
    Sve 5, ali Rile ispred Vrsaljka? Pfff
  • KtcGoat
    7.3k
    Kova i Gvardiol u prvoj protiv Arsenala
  • CastAway1986
    6.2k
    Igra Kocaelispor ,Bruno Petkovic prijavio ozljedu zadnje lože :lol:
  • Fan
    2.6k
    Kova i Gvardiol u prvoj protiv ArsenalaKtcGoat

Jako loša utakmica obojice.
  • hardek
    12k
    Jako loša utakmica obojice.Fan

Po meni je Kova jedan od boljih ako ne i najbolji kod Citija. Iako to i ne znači puno kada gube 3 0
  • Fan
    2.6k
    Valjda jedini igrač kojeg je Ode u cijeloj svojoj karijeri otreso ko šmrklja. Užasno me živcira i koliko izbjegava duele, a prema iza je bio totalno beskoristan...
    Mislim, općenito je City bio bezidejan pa čak mogu i priznat da im je bio među najboljima, al nije to nešto...
  • modri-kibic
    2k
    Modrić se sjetio da je igrao u Dinamu :scream:
  • mlinchica
    7.1k
    Oh, ne.
    Samobanirat ću se ak krenete opet o LM
    Radije dajte Jakira i njegov pohod na PL.
    Ili Petka i ozljedu.
    Ili Ivanušecove izdajničke suze.
    Čupavog Robija.
    Bilo kaj.
  • jedan u nizu
    19k
    Sada kada je napunio 87 godina se sjetio da bi mogao u neke trenerske vode, pa si priprema lagano teren da mu dinamo opet bude odskocna daska za trenersku karijeru :snicker:
  • Makedonion
    241
    U zadnje vrijeme sve manje gledam Modrica kao legendu Dinama. Ali priznat cu... spojiti njega s Bobanom i jednog dana ga uvesti u sportski sektor Dinama bio bi bingo. Trenerski posao nikako.

Ne mislim tu samo na njihova nogometna znanja. Zamisli kakvu bi tezinu Dinamo imao u komunikaciji s najjacim klubovima na svijetu kad bi u ime kluba pregovarala dva covjeka koja izmedju sebe imaju sest Liga prvaka, Zlatnu loptu i tri medalje sa svjetskih prvenstava. Imaju kontakte, poznaju ljude, poznaju nogomet na najvisoj razini i sama njihova imena otvaraju vrata.

A tek koliko bi znacili mladim igracima Dinama. Kad ti Boban i Modric objasnjavaju kaj znaci igrati za Dinamo, kakav mentalitet trebas imati i kaj je potrebno da dodjes do najvece razine, ipak njihove rijeci imaju neku drugu tezinu.

Da bi sve to imalo smisla, on bi morao htjeti biti dio Dinama i osjecati klub kao svoj. Nekad sam bio uvjeren da je tako, danas vise nisam. Imam osjecaj da mu je Dinamo vazan dio karijere i proslosti, ali nisam siguran da prema klubu ima onu emocionalnu povezanost kakvu recimo Boban ocito ima.

Nije dovoljno samo biti legenda koja je nekad igrala za Dinamo. Da bi se nakon karijere vratio i godinama gradio klub, moras ga stvarno voljeti i imati zelju nesto mu vratiti. A kod Modrica u zadnje vrijeme sve manje vidim znakove da ga to uopce zanima.

Promasio sam temu i pricam sam sa sobom... bilo mi je na pameti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.