• Sajla
    22.9k
    potukle se supruge (bivša i sadašnja) izbornika Egipta, njemu pozlilo od toga i završio u bolnici :grimace:

• Carmichael
    816
    Kovačić mi je jedna od rijetkih svijetlih točaka Citya danas.
    Ubija ih Arsenal, baš dobro izgledaju
  • ZG plavi 01
    542
    jebo vas taj izraz plastika. Govorimo o klubu koji je osvojio fa cup jos 1904. i ligu 1937. i uefa kup kupova 1970. i koji i dalje drzi rekord po broju gledatelja u Engleskoj van Wembleya iz 1934. Plastika jedino u Engleskoj moze biti MK Dons ili ovaj Salford kojeg su iz devete lige digli u trecu.
  • Hnlovac
    7.6k
    Onda naftaši
  • Kruno
    1.6k
    A sta su drugo? dok ovi nisu došli di su bili.Elita Engleske su United, Arsenal i Liverpool.
  • Zg123
    4.3k
    Gattuso izgubio u kupu od drugoligasa. Razumijem igracka karijera i sve ali kako je moguce da covjek i dalje dobiva bilo kakve ozbiljne poslove?
  • Goncalo Santos
    4.4k
    Gattuso izgubio u kupu od drugoligasa.Zg123

Da je imo rebica i almenu osvojio bi. I da su bralicu svirali crveni karton.
  • Thor
    3.7k
    Kakav fulirant. Bil mi je drag ko igrac. Al ovo s trenerskim poslom :rofl: je smijurija. Bolje da ide krumpire uzgajat ili paradajze.
  • DrRatoljub
    1.3k
    Nije ni cudno da su Talijani u banani kad je on bio izbornik.
  • ZrnTSCHeZ
    2.2k
    Razumijem igracka karijera i sve ali kako je moguce da covjek i dalje dobiva bilo kakve ozbiljne posloveZg123
    Jer su ljudi glupi i pate za imenima ne razlikujući pritom uloge.

Identično je bilo pred 20g s Lotharom Matheusom koji se posvuda potucal bez ikakvog uspjeha.

Identično se pred godinu i pol Zona pomamila za Cannavarom kao imenom pa sam bil prozivan jer ga od prvog trena (opravdano) tretiram kao prevaru.

Gary Neville je uvijek bil na glasu kak ne baš najbistriji, al je nakon dva neuspjela angažmana skužil da nije za trenera pa se ostavil toga.
  • CastAway1986
    6.2k
    Karlo Letica ostaje u Švicarskoj ,potpisao za Luzern
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.