• BlueZone
    13
    Treber Osijeka u dva mjeseca naučio više hrvatskog od Garcie :rofl: :rofl: :rofl:
  • NORTE
    26.5k
    Osijek u prva tri kola

75 udarca
    22 u okvir

Ukupni xG 7.31 => 9 golova zabili

Ako sad ne uspiju uzeti nešto kod ovakvog neuvjerljivog i umornog Hajduga onda i nisu za ništa.
  • Blueshadow86
    5.4k
    Koliko god možda bilo nepopularno mišljenje, ali nekako je lijepo gledati ovakav Osijek. Baš igraju lijepo i atraktivno. Totalno osvježenje kako je to izgledalo prošle sezone.

S druge strane, Lokomotiva je odigrala sramotno. Da sam na Jelavićevom mjestu bilo bi me sram, ne zbog poraza nego zbog igre koja je bila kriminal. Igraš protiv Osijeka i ne prismrdiš im golu 90+ minuta.

Zanima me kakav će Osijek biti iduće kolo kada gostuju kod tovara.
  • DrRatoljub
    1.3k

Pa to ti pokazuje koliko je nekome stalo. Ne moraš biti genijalac da naučiš osnove jezika, kojeg god. Garcia samo pokazuje da ga nije briga.
  • OsamŠest
    8.1k
    Igrali su protiv 3 najlošije ekipe lige. Ne umanjuje činjenicu da su lepršavi. Vidjet ćemo idući vikend kad dođe četvrta najlošija ekipa prvenstva - Hajduk.
  • Crni86
    23.6k
    Tovarima prijeti spektakl. Bod iz prva dva kola (trebali su imat 0), idu na noge uvijek nezgodnoj gorici a onda u dvoboj s osijekom.

Mogu vidjet da nakon 4 kola imaju maksimalno 2 boda.
  • austrijanac
    13k
    Carevic ce danas svim silama htjet uzet bodove.

Zna da mu je klupa nikad bliza.
  • Blueshadow86
    5.4k
    Alen Peternac i Rudeš jedva čekaju 05.09. i dvoboj s tovarima kako bi konačno uzeli prve bodove ove sezone.
  • Paggini
    95.4k
    Carevic ce danas svim silama htjet uzet bodove.

Zna da mu je klupa nikad bliza.
    austrijanac

Brat bratu, da je htio, već je tri puta mogao preuzet tovare. Dobro je njemu u Gorici, je on iritantna tovarčina, ali mislim da je dovoljno inteligentan da zna da ne ide u cirkus dolje
  • Mr Anderson
    21.4k
    Sumnjam, da mu ponude klupu Hajduka, mislim da bi pješice išao do Splita.
  • crophantom
    6.7k
    uvijek nezgodnoj goriciCrni86

Mislim da ce ove sezone Gorica biti bliže Rudešu nego tome da budu nezgodni.
    Čak i ovakvi Tovari ce danas dobiti to bez muke.

Gorica je ostala bez 2,3 najbolja igraca, roster im je krš teški krš. Al pošto je Rudeš tu nije ih ni briga, bit ce 20 bodova dovoljno za ostanak i to komforno
  • Facke
    8.7k
    Sastanak vu Koprovnice. Alarmi su vuzgani :meh:
  • rokikaciga
    16.9k
    tjedan dana prije prvog kola sam napisao da ce se moc udarat u guzicu od srece ako zavrse osmi. Drugoligaska ekipa, trener je tu na vjetrometini jer moras bit carobnjak da nekaj napravis s ovim poluamaterima.

Uzeli su 6m za Jagu, pola milje za Sivaleca + dobili Cvetka. Imaju po mojoj slobodnoj procjeni 5-6-7 prvoligaskih igraca, ovo sve ostalo je teski odron.
  • austrijanac
    13k

Doslo je do jebanji majki na svim relacijama, neki igraci su bas razjebani.
  • jp23
    4.5k
    Neće valjda Gregurina pobrat otkaz prije Peternaca, Carevića ili nekog trećeg?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.