• deda
    47.6k
    Meni u stvari niste jasni vi koji to čitate i pratite dnevno. Bez uvrede, ali meni je to razina razgovora s 3 pijanca pred selskim dućanom o krizi u zaljevu, klimatskim promjenama i AIju. Dođem, platim im pivu i kažem dečki sve najbolje. Ne pada mi na pamet slušat što pričaju.
  • über alles
    3k
    Dobro vam je deda reko ,palite se na mamiceve cetnike koje gusi zadnjih par godina nevideno ,pa svoju frustraciju izbacuju na nacin kakav im i prilici.
  • vjeko1701
    28.1k
    Mislim o čemu pričamo, pa i neke persone ko didanvidan koje su se na ovom forumu veličale ostavljaju ovakve komentare ispod službenih youtube videa kluba. Ako se ljudi koji ovdje svakodnevno čitaju i pišu povode ovima, kaj će tek prosječno facebook jamralo.

didan.jpg
  • Masto
    2.1k
    specifičan lik taj divan vidan, jedno vrijeme je čak i znao neku pametnu ispalit, sad ni to.
    Inače zaobići u širokom luku njegove profile na fb i yt
  • Droljo
    31k
    Ne pada mi na pamet slušat što pričajudeda

Propuštaš puno. Jebački punooo
  • Brusa
    4.1k
    bolje stvari ćeš čuti pred seoskim dućanom nego u svim mainstream medijima.... kako kaže @Droljo ne znaš što propištaš :wink:
  • Thor
    3.6k
    Sokrat, Platon i Aristotel, te kasniji mislioci poput Immanuela Kanta, Friedricha Nietzschea i Karla Marxa...svi su ovi pred ducanima s pivicom :lol:
  • DerHerrKool
    1.7k

Na kaj se on tu referira? Koja priča?
  • vjeko1701
    28.1k
    Dokumentarac o prošloj sezoni.
  • Thor
    3.6k
    Dobar dokumentarac :victory:
  • DerHerrKool
    1.7k

A jadan. Ko zna kaj njega muči nutra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.