• Big Daddy
    1.8k
    On bi meni obavezno igrao HNL. Ako nista, da se jedan od stopera odmori. A za Europu, za skok kao alternativa jako dobar.
  • JMastermind
    1.7k
    tako je zarezao onu loptu Belji da se ovaj iznenadio kak je uopce dosla po njega, a frajer iz Rudeša sw polomio pokušavajuć je uhvatit i morao izać van :lol:
  • DerHerrKool
    1.7k
    Frajer tako nezgrapno djeluje kad dodaje kratke lopte. Samo čekam da se sam o svoju nogu spotakne. Ali mu je duga dijagonala vrhunska. I tehnički lijepa i precizna i jaka. Vrh.
  • Crni86
    23.6k
    welcome to the dark side :smile:
  • rokikaciga
    16.9k
    Nadam se da sad svi vide sto se mislilo kad se govorilo da je elitni razigravac iz zadnje linije(barem za HNL). :smile:

Dobar je Radelja, pogotovo za nas stil igre
  • Droljo
    31k

Referirao sam se na udarac sa 35 metara u aut.
  • dumitrumitu
    2k
    Najbolje je što sam se sjetio tebe kada je to sjebao.
  • Droljo
    31k

common sense, simple common sense
  • Mali Zeus
    21.9k
    Stoperčina!
  • ZgDLions
    1.9k
    Ok je prebacio kod prvog gola, pokušavalo se nekaj na prvu i kombinacije iz kornera, ali nije baš uspjelo, još valjda nije dobro uigrano.
    Pohvala, nakon kornera se brzo vrati na zadnjeg igrača, nema prebijanja pri povratku, a i obrambeni prekidi su nam manja drama kad je u igri.
    Štef bu se naigro ovu sezonu, samo čekamo da zabije.
  • deda
    47.6k
    To je bilo dodavanje Lisici, a ne udarac, ali naše krilo stoji 20m od linije pa lopta odlazi u out.
  • Crni86
    23.6k
    To je bilo dodavanje Lisici,deda

Taman sam ovo razmisljao jutro i reko moram pogledat snimku da vidim jesu li me oci prevarile.

Izgledalo je kao sut na orvu jer je isao malo “fakeat” pa je izvuko dodavanje, jos je bilo i mahanje prema lisici zasto nije iso.
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.