• Mr Anderson
    21.1k
    Štef je super, možda malo patetike kod prvih nastupa da mu se u tim godinama tresu noge pri izlasku, a došao sa svjetskog.ZgDLions

Istina, a možda je mislio na utorak kad je ulazio pred kraj.
  • ElDorado
    12.8k
    Pa dobro jebote sad bonboni a prije tri mjeseca otrov
  • rokikaciga
    16.4k
    možda malo patetike kod prvih nastupa da mu se u tim godinama tresu noge pri izlasku, a došao sa svjetskog.ZgDLions

Razumijem ga. Prvi puta nosi sveti dres. :smile:
  • Droljo
    30.5k
    Jesam ja lud ili je prvu loptu dodao njima rolicu na 10 metara za zicer koji je fila obranio?
  • Danko
    3.4k
    mislim da je to bil galešić
  • Paggini
    93.7k
    Jesam ja lud ili je prvu loptu dodao njima rolicu na 10 metara za zicer koji je fila obranio?Droljo

Hahahahaah znao sam da ces probati naći nešto hahahahahaha
  • rioda
    17.7k
    Jesam ja lud ili je prvu loptu dodao njima rolicu na 10 metara za zicer koji je fila obranio?Droljo

Galešić je tu imao dvije loše reakcije, a jedna je bila ta rolica
  • Blueshadow86
    5.3k
    Premija je imati dobrog lijevog stopera, a mi ih imamo 2 :wink:
  • DrRatoljub
    1.2k

Apsolutno. Obojica jaki u skoku, čvrsti na tlu.
    Nisu jako brzi, ali dobro se ostavljaju i Radeljic ima jako dobre duge lopte. Što se stopera tiče, mislim da smo mirni. Posebno ako se Zebic bude razvijao prema očekivanjima.
  • Droljo
    30.5k

Onda mu se javno ispričavam.
    Do nekog drugog slučaja...
  • Fan
    2.5k
    Imao je na desetke odličnih i dvije loše reakcije.
    Prva je bila offside zamka koju nije ispratio već ostao kojih 5 metara iza ostatke obrane i tu je mogla biti velika šansa Belupa, a druga je prodor gdje je izgubio loptu kod drugog igrača iz koje se isto izrodila kontra.
    S obzirom na prvu tekmu i količinu blaćenja koju je Radeljić dobio, odigrao je odličnu utakmicu. Duge lopte na trepavicu i način na koji vrši progresiju...nisam očekivao.
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.