• austrijanac
    12.8k

I recentni rezultati zavaraju na prvi pogled.

Je to sve bez poraza ali uglavnom na guzove i to protiv puno slabijih ekipa - Lillestrom izuzetak.

E. Austbo 9M na TMu - nasi igraci su bas underpriceani u nekim segmentima
  • NoSkillan
    470
    daje nam se 58% sanse za prolazak protiv vikinga
  • austrijanac
    12.8k

Evo da imamo na jednom mjestu koliko nam donosi svako mjesto gore po koeficijentu.
    Fala ciganima na milji ak se kvalificiramo.
  • Kile
    23
    Dali se zna kad je zdrijeb za grupnu fazu kojeg datuma?
  • rioda
    17.8k

Četvrtak, 27.8. u 18:00
  • NORTE
    26.5k
    Navijam da NEC izbaci Boda i donese nam još 935k eura, ali za fenera ne mogu navijati iz principa i tih 326k i nisu toliko presudan faktor.

Dinamo Zagreb (in case they qualify to UCL):

▪️Potential elimination of Bodø/Glimt in UCL PO would lift them to Pot 3 and bring them additional +€935k from Value Pillar
    ▪️ Potential elimination of Lyon would bring them +€326k thanks to their higher position in 10y ranking
  • austrijanac
    12.8k

Da neidemo u offtopic na transferima.

Jesi ziher da ispod 23 ne smijemo prijavit? Ne mogu to nac u pravilnicima.

Imamo prijavljeno 23/25 jer imamo samo 2 locally trained (Goda i Valincic) te onda gubimo dva mjesta jer ih nemamo cetiri.

Za Kotarskog je knapusa istina, fali dan dva kak si reko.
  • vjeko1701
    28k
    Al po meni za Kotarskog ne fali ništa. Počinje mu se brojati sa 14 godina u sezoni 14/15 jer je tokom te sezone napunio 15. Odigrao je sezone 14/15, 15/16, 16/17 i pola 17/18 nakon čega odlazi u Ajax. Ok, prodan je Ajaxu na ljeto 17/18 pa je pola sezone 17/18 na posudbi u Dinamu. Ali je i bez tih pola sezone nakon prodaje odigrao tri pune sezone kao igrač Dinama u Dinamu.

Za ovo 23 nisam 100% siguran ali su tako rekli kolege forumaši.
  • austrijanac
    12.8k

Da, pise da se racunaju tri godine cak i ako nisu zaredom. Tako da je ok.

23 nemrem nac nigdje u dokumentima, samo da se oduzima po jedan za svakog igraca koji ne ispunjava uvjete.

Tnx!
  • vjeko1701
    28k
    Da, pise da se racunaju tri godine cak i ako nisu zaredom. Tako da je ok.austrijanac

Više manje piše tri pune sezone koje ne moraju biti uzastopne od prvog do zadnjeg kola prikladnog prvenstva počevši sa sezonom u kojoj je igrač navršio 15 godina ILI umjesto toga period od 36 mjeseci.
  • rokikaciga
    16.8k
    23 nemrem nac nigdje u dokumentima, samo da se oduzima po jedan za svakog igraca koji ne ispunjava uvjete.austrijanac

Za svako mjesto koje nemozemo ispuniti uvjete mozemo prijaviti jednog igraca manje. Ako imamo samo 2 homegrown club igraca onda mozemo prijaviti maksimum 23 igraca
  • austrijanac
    12.8k
    ja to znam, zbunilo me da je 23 minimum
    Sve ok.
  • rokikaciga
    16.8k
    Vjerojatno ekipa mislila na 23 igraca+2golmana

Ne znam. Lupetam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.