• Gemišt86
    582

Svjestan si da ces sad odgovarati ako se to ne dogodi danas...
  • podravskimodrikibicPMK
    407
    Oboren rekord broja članova skoro 5 mjeseci prije kraja godine, čestitke svima koji slave :cheer:

Dogodine na 100 tisuća :pray:
  • criticus
    9.1k
    Svjestan si da ces sad odgovarati ako se to ne dogodi danas...Gemišt86

Zovite me člansajder
  • austrijanac
    12.8k
    Mali šogi mi izgubio clansku, koja je procedura? S obzirom da je tupavi srednjoskolac, pisala punoca umjesto njega na neki mail, vjerojatno genericki.

Jel bi bilo bolje? Tnx Papa i ekipa
  • dinamo u srcu
    3k
    66 000 članova!
  • deda
    47.5k
    311 novih danas. Najjači dan u zadnja 3 mjeseca vjerojatno potaknut kupnjom ulaznica za Viking.
  • dinamo u srcu
    3k
    fenomenalne brojke za 2026.

Brojke članova htjeli mi to ili ne, ovise o uspjehu kluba. Naslov u Hnl je minimum što se očekuje, ne baš svake godine, ali 7naslova u 10godina je prihvatljivo.

Odličan ulazak u sezonu za sad, redanje pobjeda u hnl i u europi već donosi veliki rast članova.

Neka baza ljudi koji će uĉlanit svake godine neovisno o rezultatu je 50-60k.
    Vjerujem da ako uđemo u Ligu prvaka da idemo preko 75-80k. i to je to maks za ovu godinu.

Sa selidbom na Kranjču očekujem novi boom od nekih 10% u odnosu na 2026.

Sa novim Maksimirom idemo preko 100k, iako nije isključeno da i sa novim naslovom u hnl ove godine, selidbom na Kranjču i ulaskom u skupine lige prvaka, dobacimo i tu magičnu brojku.

Sve u svemu rast članova i ljudi koje rade na tome,povjerenici i trud koji ulažu i to viŝe manje volonterski, stvarno zaslužuje veliki aplauz. Po meni bi se to marketinški moglo popravit i bolje, ali definitivno odjel članstva je stvarno jedno od najboljih stavki u nazad 6godina, ŝto se zapravo vidi koliko se klub tada udaljio od navijaĉa.
  • Nema zaleđa Mikića
    3.6k
    Naslov u Hnl je minimum što se očekuje, ne baš svake godine, ali 7naslova u 10godina je prihvatljivo.dinamo u srcu

S obzirom na konkurenciju, sve ispod 10/10 je neuspjeh.
  • Infinity
    21.3k
    Nakon 19 titula u 21 sezonu, nisam u zivotu cuo toliko nisko ocekivanje kao ovo 7 od 10. 9 od 10 nije prihvatljivo, ali je nesto sto bi prezivjeli, jer se jedna losa sezona u 10 godina moze dogoditi, ali 3? Sedam titula u narednih deset godina meni bi bilo pokazatelj da idemo silaznom putanjom, tj. da radimo nesto lose i pogresno.
  • Morgan
    18
    Istina, ali realno 7/10 je ipak uspješno razdoblje, stavi npr razdoblje od 2017 do 2026 (10sezona) gdje smo ostvarili 8 naslova i Rijeka preostalih 2 naslova, ja osobno smatram da je ovo zlatno doba kluba i vjerojatno većina Dinamovaca...
    2024 je Rijeka bila jako blizu da uzme i taj 3 naslov, ne vjerujem da bi netko danas rekao da se to stvarno dogodilo da je 7/10 naslova loše razdoblje kluba...
  • Papastrumf
    23.9k
    Možda je 7/10 naslova neuspjeh, ali očekivati da će klub u nekakvom razdoblju od 40 godina (ako računamo da je već prošlo 20) izgubiti samo 4-5 naslova je iluzorno. Ne postoji takav slučaj u Europi.
  • fakin
    5.7k
    Pa eto u 22 godine izgubili smo 2 naslova, i to samo 1 zbog dobrog protivnika, drugi smo zbog nase uzasne sezone.

Ako poduplas to znaci u 44 godina izgubljena 4 naslova.
    A nasi protivnici su iz sezone u sezonu sve losiji i losiji.

Nije bas nerealno da mi u 50 sezona osvojimo 45 naslova prvaka
  • mokoxax468
    1.7k
    Ne pita se tu samo Dinamo, nego i konkurenciju. Ako konkurencija ostane na trenutnom nivou, 7/10 je malo. No ako danas/sutra netko dobije veći kapital i novčano te stručno bude konkurentan, onda je 7/10 rezultat vrijedan divljenja.
  • fakin
    5.7k
    Naravno, to smo vidjeli po pitanju Rijeke, dosla privatna ozbiljna kompanija i nakon par godina uzeli 2 titule. Sreca nasa sto su tovari totalno nesposobni za dovesti malo vecer sponzora, a kamoli ikakvu vecu privatnu investiciju. I tko ti jos ostaje? Ostali su teska sirotinja, Osijek je nesto pokusao pa su se borili za opstanak, a ove Slaven, varazdin, Istra ili gorica uopce ne treba ozbiljno ni shvacati, nece u njih nitko uloziti neke ozbiljnije novce
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.