• Facke
    8.6k
    Rutinske prve poluvreme i lepi golovi.
    A Filipovic nije prvi golman teri je dobil crvenuga. Cemu ga sad kanalite? Sram vas more biti. Greska se prije desila da je opce dosle do te situacije. A uostalem imame Nevistica, Zagija i mladuga Znuderla jeden bude branil ak do tad ne dojde novi golman.
  • Roky
    150
    Kakav je ovo crveni
  • njurci10
    619
    trololololo
    Sad će koštati 7 mil :rofl:
  • joesimunic
    326
    A moralo se nešto desiti bilo bi premirno nebi bilo 20 stranica na temi ispisano :lol:
  • scooniepenn
    7.2k
    Nema razloga za psihozu, igramo jako dobro i morali bismo zadrzati pobjedu i uzeti bodove za koeficijent. Ali ne mogu vjerovati da cemo mi uci u play off Life prvaka s Nevisticem. To kao da se netko zajebava s nama. Ne znam sto drugo reci, jer ovo je za vjerovali ili ne.
  • ElDorado
    13.1k
    Sad opet gledao. Znaci Vinlof uz lika, stoperi drze pozicije. Lik sam samcat i on ide van. Neshvatljivo.
  • dd29
    985

Neva, fila, to je sve isto, iz aviona se vidi da nisu dovoljno dobri za dinamo
    Nije to ništa novo
    Fila je prosječan hnl golman, svaka druga njegova reakcija je rizična, kiks uvijek visi u zraku
  • Roky
    150
    vratio sam 5x ne znam meni to nije crveni al ajde
  • Dinamo-SB
    1.4k

Nitko ga ne pljuje, nisam rekao da je nesposoban nego da nije to to.pjetlić

narativ ti je negativan jer si naveo "ko ga je doveo i ko ga drzi tu" kao da niakd nista dobro nije napravio i da je bio totalna truba uvijek i da smo osuđeni na propast s njim.

Odi ti na poslu zivjet od onoga kaj si napravio prije tri godine.pjetlić

Pa zato je na klupi i ne igra inace i trazi novi klub.Ali imao je pozitivne bljeskove i doveden je bio s razlogom. U situaciji smo takvoj kakvoj smo i on na golu za PO je ocito izgledna opcija. Maksimalnu podrsku mu treba dati i on moze odigrati objs tekme dobro. To nek ga proda dalje,a nama nek dođe Livi. Svi sretni i zadovoljni.
  • CerealKiller
    660
    Da spojiš Filpovića i Nevistića u jedno nebi dobio jednog poštenog golmana. Katastrofa
  • Kaktus Car
    1.1k
    Filipović rutinski jednim potezom osigurao malo pojačanje intenziteta ove trening tekme i sebi mir sljedeća dva tjedna, a ovdje odmah panika...
  • NoSkillan
    461
    pitanje: sta mislite jel ovo znaci da neva ond brani protiv rudesa, bilo bi logicno da nakupi minute
  • ElDorado
    13.1k
    Rutinski si na jednoj tekmi do PO a imas golmana koji pol godine nije branio a znamo kak je do tada branio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.